Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 2:08 am Temat postu: Krew z penisa Co to ma znaczyc?
Witajcie!
Moze ktos z Was mi pomorze, mianowicie dzis podczas stosunku z kobieta w momencie kiedy mialem juz sie spuszczac zamaist spremy pociekla mi krew kilkanascie kropel. A wytryskiu nie bylo. Troche sie zaniepokoilem ale za 2 godziny powtorzylismy i bylo juz oki to znaczy moglem sie spuscic. (wydaje mi sie ze wiazadelko si enie naderwalo bo jest naswoim miejscu) wyraznie bylo widac jak krew wyplywa z penisa
Zdarzylo sie kiedys komus cos podobnego i czy jest to jednorazowa "wpadka" czy musze udac sie z tym do lekarza
Powrót do góry
ja ASSS Gość
Wysłany: Sob Mar 18, 2006 4:41 pm Temat postu: WITAM
ja tez mialem taka okolicznosc ale sperma razem z krwia moze mi ktos powiedziec co to sie dzieje ??? I czy mam tez sie udac z tym do lekarza???
PO MOCY !!!
Powrót do góry
Blacków Dwóch
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sob Mar 18, 2006 5:51 pm Temat postu:
Tu na pewno nie chodzi o wędzidełko, jeśli krew wypływała z cewki. Należy udać się jak najszybciej do lekarza.
Ostatnio zmieniony przez Blacków Dwóch dnia Sob Mar 18, 2006 9:41 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
ja ASSSS Gość
Wysłany: Sob Mar 18, 2006 6:43 pm Temat postu: ale jak to
ale ja mam 16 lat i nawet nie wiem do jakiego lekarza mam sie udac ??? pomocy !!!!!!!!!
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Dolegliwości intymne
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1