Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Lex84
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 15, 2006 10:47 am Temat postu: |
|
|
dzieki test zrobiony negatywny winik. Widac ze nie tylko ja mailem i wielo osob pisze ze miesiaczka sie spoznia i tez takie mysli mysle ze test daje mi pewnosc pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
olka.. Gość
|
Wysłany: Wto Kwi 18, 2006 10:00 pm Temat postu: |
|
|
Przeczytalam caly ten dzial (bo tutaj zostalam odeslana)i nadal nie wiem co mam robic....)
Moze powiem w skrocie i poprosze jednak o odpowiedzmoze byc krotka ale ja naprawde nei wiem corobic zrozum to troszke
PIeszczoty pozniej chwila'we mnie' i jakies 5 sekund po wyjeciu chlopak dostal orgazmu. Dni nieplodne. Czy mam isc po proszek 72h? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Kwi 19, 2006 8:35 am Temat postu: |
|
|
mam ten sam problenm weszlem i gdy czulem ze dochodze wyjelem chile potem dostalem wytrysk ale ruszylem 3 razy reka i juz doszlem ! byl to 18 din cyklu (moja kobieta ma co 28 dni! wg ans byl to dzien bezplodny swiadzy o tym sluz bo na majtakch zauwazyla ze jest lekko zoltawy a do tego miala sucho ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Kwi 19, 2006 12:34 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: | chce tez podkreslić że do kropelkowania oraz preejakulacji nie musi dochodzić zawsze. Nei jest to regółą iż musi to stać sie za każdym razem. |
no wlasniue tak jak pisalem wyzej ,za pierwszym razem normlanie doslzo do wytrysku poza pochwa ,ale za drugim juz bylo troche inaaczej ona na mnei usiadla zrobila kilka ruchow a ja juz czulem ze dochdze szybko wycignelem czulem jzu te skurcze patze na czlona i kropelkowania nie ma dopiero za 4 takim skurczem byl wytysk ! kurde ja jestem panikarz ,ona mowi z enie mam sie bac bo byly to dni nie plodne bo mialazwyklu sluc taki zoltawy czyli nieplodny,a pzrecierz sie nei spuscilem dos rodka ! jak ktos moze to neich cos odpisze bo kurde ejstm gorszy panikarz od kobiety ;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 19, 2006 5:18 pm Temat postu: |
|
|
A ty masz mikroskop w oczach.
KROPELKOWANIE JEST NIEWIDOCZNE, NIE WYCZÓWALNE ORAZ NIE DO POCHAMOWANIA
Ile raz można, przecież chyba ze 3 razy było to napisane i to nawet w tym temacie (na całym forum jest tego pełno) i jest dokłądnie wyjaśnione czym sie różni kropelkowanie od preejakulacji.
Czytanie ze zrozumieniem, ludzie, błagam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
CGI Gość
|
Wysłany: Pią Kwi 21, 2006 11:44 am Temat postu: |
|
|
Witam.
Czyli jak jestem w stanie podniecenia. Zaznaczam, tylko podniecenia, i wydobywa mi się ten przeźroczysty płyn z członka to jest to płyn preejakulacyjny? Zaznaczam ze moze on sie pojawiać czasami nawet jak moja dziewczyna mnie pocałuje, tak oczywiście "mocniej" , ale w usta oczywiście . Bo z tego co widzialem na tym forum i zreszta powyzej to wychodzi ze kropelkowanie i preejakulant to jesdno i to samo... Bo wlasnie mnie to ciekawi, czy od preejakulatu, który bodajze (tego nie jestem pewien ale gdzies tak wyczytalem) nawilza, czyści cewke i przewód moczowy, aby zrobic dogodną drogę dla własciwych plemnikow (tj. mam na mysli sperme).
No i czy mozna zajsc w ciaze od preejakulatu... Rozumiem ze sami mozecie tego nie weidziec, bo to nie jest pewne nawet ze strony naukowej pewnie, ale jestem ciekaw samego zagadnienia...
I ciekawe czy ktos w ogole zaszedl w ciaze od preejakulatu, bo nie wiem czy mozna stosunek przerywany (na 100 kobiet 15-2 pod to podciągnąć...
Więc bardzo chętnie przeczytam Wasze opinie na ten temat.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 21, 2006 1:11 pm Temat postu: |
|
|
Nie to nie do samo.
W preejakulancie nie ma plemników, więc zapłodnienie jest niemożliwe.
KROPELKOWANIE I PREEJAKULANCJA TO 2 RÓŻNIE RZECZY
Prejakulant zobaczysz a kropelkowania nie.
Przy stosunku przerywanym istnieje poprostu możliwość przegapienia bądz nie umiejtność wyciągnięcia członka dostatecznie szybko.
Obydwa pojęcia są wyjaśnione wyżej.
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
CGI Gość
|
Wysłany: Pią Kwi 21, 2006 11:49 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję bardzo
Rozumiem
I jeszcz raz dziekuje, bo jakoś sie zagmatwałem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Maj 16, 2006 7:28 am Temat postu: |
|
|
Mam pytanie czy kropelkowanie wystepuje tylko wtedy gdy nastapi wytrysk ? Czyli jak jestem w mojej partnerce zrobi kilka ruchow czuje ze dochodze ale sie wycofuje i wytrysk jest dopier pozniej jak konczymy w inny sposob to nie ma oboaw ze cos tam sie dostalo . z gory dziekuje za odp
---- edit by Paweł:
Prosze nie dopisywać codzienie postu "czy ktoś może mi odpowiedzeć" bo zadałeś pytanie którego odpowiedzią jest cały ten temat. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Maj 30, 2006 12:58 pm Temat postu: |
|
|
pomyslalem ze przedstawie graficznie kropelkowanie ,czyli wypuszczenie cesci plemnikow przed wytryskiem wlasnicym ,teraz mam pytanie czy dobrze mysle ? tzreba zaznaczyc ze kropelkowanie nie wsytepuje zawsze u kazde ,moze wystapic ale wcale niemusi !
---- edit by Paweł:
Rysunke usunięty, forum należy do poważniejszych miejsc w sieci. Tego typu rysunki nie są na miejscu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|