Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Krostka na pieprzyku

Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Knight4s

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Cze 13, 2006 12:01 pm    Temat postu: Krostka na pieprzyku Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, ostatnio zauważyłem że na pieprzyku na penisie (średnica około 3mm) pojawiła się krostka jakby mała kulka wygląda podobnie jak prosak tylko jest umiejscowiona na brązowym znamieniu barwnikowym.
Dotychczas chyba tego nie było zobaczyłem to jakiś 1 tydzień temu. Cała powierchnia jest brązowa a ta kulka u samej góry przybiera odcień białawy podobnie jak prosak tylko martwi mnie to bo nie wiem czy prosak może się umiejscowić pojedynczo i do tego na znamieniu, mam 17 lat i boję się czy to nie jest początek jakiegoś nowotworu, przyznaję też że jestem hipochondrykiem. Z góry dzięki za szybkie odpowiedzi.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
ja99
Gość

PostWysłany: Wto Cze 13, 2006 4:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

absolutnie zostawić, nie ruszać, nie tykać...
przykro mi, ale Shocked
bedziesz żył. Wink
Powrót do góry
Knight4s

PostWysłany: Wto Cze 13, 2006 4:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja99 napisał:
absolutnie zostawić, nie ruszać, nie tykać...
przykro mi, ale Shocked
bedziesz żył. Wink

Też miałeś coś takiego? Jeśli wiesz coś na ten temat to proszę powiedz mi.
Powrót do góry
Jah

PostWysłany: Wto Cze 13, 2006 9:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Od zmian skórnych się nie umiera.

Ja nie rozumiem-wywali coś na czole to nic , a jak na jajcach to panika że już się umiera.

Wybaczcie słownictwo, lecz musiałem napisać to w taki sposób;]
Powrót do góry
Knight4s

PostWysłany: Wto Cze 13, 2006 9:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jah napisał:
Od zmian skórnych się nie umiera.

Ja nie rozumiem-wywali coś na czole to nic , a jak na jajcach to panika że już się umiera.

Wybaczcie słownictwo, lecz musiałem napisać to w taki sposób;]

Ja to wiem, ale ta malutka gulka jest na znamieniu czy to normalne? Czytałem że jakiekolwiek zmiany w charakterze znamion to początek czerniaka dlatego się boję choć mam dopiero 17 lat.
Powrót do góry
Jah

PostWysłany: Wto Cze 13, 2006 9:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Google przyjacielem Twoim.

[zakaz linkowania na forum]

Nie wiem co tu ma wiek do rzeczy?;]
Powrót do góry
Knight4s

PostWysłany: Wto Cze 13, 2006 9:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jah napisał:
Google przyjacielem Twoim.

[zakaz linkowania na forum]

Nie wiem co tu ma wiek do rzeczy?;]

Dlatego się zdziwiłem bo to miejsce nie jest w ogóle nasłoneczniane a czerniak nie dość że u młodzierzy występuje cholernie żadko to jeszcze czerniak penisa który głównie po 50 występuje.
Powrót do góry
ja997
Gość

PostWysłany: Wto Cze 13, 2006 10:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie panikój
nie masz czerniaka chłopie, mały nie odpadnie Razz
jakiekolwiek pryszcze czy trądzik niewazne w jakim miejscu ciała na znamionach i pieprzykach nie powodują czerniaka i nie podnoszą prawdopodobieństwa jego wystąpienia, jest to udowodnione; a usłyszałem to osobiście od specjalisty onkologa w klinice, gdzie pracują nad szczepionką...
pozdrawia student AM poznań
Powrót do góry
ja997
Gość

PostWysłany: Wto Cze 13, 2006 10:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co innego zadrapania i UV...
Powrót do góry
Knight4s

PostWysłany: Wto Cze 13, 2006 10:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki za słowa otuchy Cool Zobaczymy w razie jakby się powiększyło pujdędo lekarza ale teraz nie będę tego robił bo po prostu nie ma sensu.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2