FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
krysia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Cze 10, 2006 10:42 am Temat postu: krostka |
|
|
czesc,
jak wygląda opryszcza narządów rodnych?nie wiem czy jej przypadkiem nie mam:( mniej więcej raz na 3 mce pojawia mi się krostka na wardze sromowej większej, lub wyżej.jest duża i boląca jak jakiś guzek,mniej wiecej wielkosci ziarnka grochu.boli kiedy jej dotykam.po 2/3 dniach znika sama.nie wiem co to moze być. przypomina taka bolaca krostę która czasem robi się na uchu albo w nosie.
kiedyś chodziłam z chłopakiem, który miał opryszczke na ustach i chyba wtedy kochaliśmy się oralnie. dopiero pożniej niestety zastanowiłam się nad tym:(czy moge mieć opryszczkę narządów rodnych?zaznaczę, że byłam 2tyg. temu u ginegkologa i on nie zauważył niczego niepokojącego u mnie.
a od wczoraj mam tą kuleczkę bolącą na wzgórku łonowym.proszę o jakieś porady |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Cze 10, 2006 4:11 pm Temat postu: |
|
|
Mozesz ponownie udac sie do ginekologa.Ja juz naszczescie nie mam tego problemu ale bedac w ciazy dosyc czesto wytopowaly u mnie podobne "krostki" w moim przypadku byly to zwykle tzw. potowki,nic nie groznego ale dosyc nie przyjemnego.Teraz juz ich nie mam juz 5 mcy nie pojawila sie zadna,mozesz udac sie jeszze raz np do innego ginekologa,lub sprobowac czesto w ciagu dnia sie podmywac np. chusteczkami do higieny intymnej jesli wiekszosc czasu spedzasz poza domem.Osobiscie wydaje mi sie ze nie jest to opryszczka,ale lekarz,moze tym razem inny rozwieje twoje watpliwosci i ewentualnie poradzi metody leczenia,pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
krysia
|
Wysłany: Sob Cze 10, 2006 6:10 pm Temat postu: |
|
|
dzięki za reakcje:)potówka to raczej nie jest choć,moze ma to jakiś związek z okresem.bo jakoś często po mi się to robi..
pozdrawiam!
---- edit by Paweł:
Logowanie poprawione. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|