Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
fefito
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lut 08, 2012 1:10 pm Temat postu: Krosty na penisie, swędzenie, pilne ! |
|
|
Witam,
Dziś w nocy zaczął mnie swędzieć penis, ale lekko potarłem go i poszedłem dalej spać. Dziś rano przy porannej toalecie doznałem szoku, pełno czerwonych krost na żołędziu i pod nim, przez moje potarcie w nocy chyba z 2-3 poleciała krew( w minimalnych ilościach). Wydaje mi się też, że coś białego było, ale nie wiem czy to jakiś śluz, czy co, ponieważ wszystko było dość "wymieszane".
Od razu umyłem penisa szarym mydłem i zacząłem szukać w internecie co to może być.
Ponieważ jest tak wiele wariantów proszę o pomoc.
Noc wcześniej uprawiałem sex z moją dziewczyną. Jest to moja nowa partnerka, drugi raz się kochaliśmy, oby dwa razy bez prezerwatywy. Pierwszy raz był bodaj 5 dni wcześniej. Bez żadnych problemów.
Przed pójściem spać nie widziałem czy coś się dzieje, ponieważ byłem zmęczony, że zasnąłem koło godziny 20, więc w nocy tylko wyciągnąłem kołdrę i poszedłem spać.
W załączeniu przesyłam zdjęcia jak to mniej więcej wygląda.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewa_302
|
Wysłany: Sro Lut 08, 2012 5:02 pm Temat postu: |
|
|
hmmm.... szczerze przyznam ze jestem tylko kobieta ,ale podpowiem ci tak jesli to twoja nowa dziewczyna to moze nie dba dokladnie o higiene , poniewaz wyglada to jak świąd ,najlepiej udaj sie do specjalisty |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Lut 14, 2012 7:46 pm Temat postu: |
|
|
możesz przez kilka dni podmywać się płynem do higieny z kwasem mlekowym i smarować maścią clotrimazolum. jak to nie pomoże to do lekarza marsz _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zolw
|
Wysłany: Nie Lip 15, 2012 9:00 pm Temat postu: |
|
|
jak sprawa sie potoczyła ? byłeś u lekarza czy samo przeszło ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pipboy-2000
|
Wysłany: Sob Sie 31, 2013 2:13 pm Temat postu: Po wizycie u lekarza |
|
|
Witam,
Mialem podobny problem jak kolega, nie zwlekajac udalem sie do specjalisty. Okazalo sie, ze jest to jakas forma grzyba, ktory dobrze rozwija sie wlasnie w takim srodowisku. Na szczescie nie ma sie czym martwic, dostalem specjalna masc, ktora stosuje 2x dziennie i juz po 3 dniach widac, ze krostki znikaja. Nie mam jeszcze wynikow badan, wiec trudno powiedziec czy to moja wina czy partnerki, ale dla pewnosci oboje postanowilismy sie zbadac. Uzywanie gumek jednak jest zdecydowanie wskazane, zwlaszcza z nowym/ nowa partnerka dopki oboje sie nie przebadacie.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
puciek
|
Wysłany: Sro Sty 09, 2019 9:16 am Temat postu: |
|
|
Dzień dobry mam identyczny problem jak autor postu. Czy udało się zidentyfikować źródło dolegliwości. Jak to uleczyć i co to jest? Wizytę u dermatologa mam dopiero za 3 tygodnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|