Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pią Kwi 29, 2011 3:11 pm Temat postu: krosty na prąciu
Witajcie
Od dłuższego czasu w tv, necie, gazetach pisze się o różnych chorobach. Dlatego też postanowiłem tu napisać o moim problemie. Jeśli jest to nie właściwy dział/temat to przepraszam bo nie wiedziałem gdzie go umieścić.
Jaki mam problem otóż już od dawna mam na penisie (zdjęcia poniżej) kilka dziwnych krostek, które nie swędzą, nie pieką i ogólnie nie mam z nimi problemów jako takich - jedynie zastanawia mnie co to jest i czy powinienem w takim razie iść z tym do jakiegoś lekarza (jakiego?). Nawet nie jestem w stanie stwierdzić od kiedy je mam. Sex uprawiam naturalnie w zabezpieczeniu i dotychczasowe partnerki nie chorowały i obecnie też nie chorują więc sam nei wiem co to może być. Dzięki z góry za wszelkie odpowiedzi.
pozdrawiam
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
Wysłany: Pią Kwi 29, 2011 10:49 pm Temat postu:
wyglądają trochę jak pieprzyki. nie wydają sie groźne niemniej do lekarza warto się zgłosić i skonsultować. ja bym Cię skierowała do dermatologa z takimi zmianami _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci"
Powrót do góry
ciozek
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 3:21 pm Temat postu:
Dermatolog mówisz. Trochę mnie uspokoiłaś jak zauważyłem mam to od dawna i cały czas jest w takiej formie ani kolor się nei zmienia ani wielkość ale po artykułach dot. różnych chorób to człowiek jest w stanie sobie wiele rzeczy wyobrazić na które może być chory.
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Dolegliwości intymne
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1