Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 11:37 am Temat postu: |
|
|
smutaska moze za mocno szaleliscie i cos uszkodził? przeciez kobiece wnetrze to nie zabawka, trzeba obchodzic sie delikatnie a na "hama",chociaz sa i tacy zwolennicy poczekaj pare dni, jak nie minie to wybierz sie do gina- takjak radzila Pinezka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Alabastrowa
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 2:27 pm Temat postu: |
|
|
Witam, jakis czas temu kochalam sie z moim mezczyzna ... dosyc ostro i po wszystkim zauwazylam krew rozcienczoną w sluzie ... wowczas pomyslalam ze to okres ale to bylo jednorozowe krwawienie. Juz nie pamietam czy zaraz po tym zajsciu, sluz ktory wydobywa sie ze mnie w ciagu dnia zaczol bardzo brzydko pachniec, poza tym kolor jest taki sam. Niedawno dostalam okres i myslalam ze jak sie skonczy to przestanie tez smierdziec ale nie .... czy to jest objaw jakiejs choroby ? we wtorek udaje sie do ginekologa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 3:51 pm Temat postu: |
|
|
prawdopodobnie to jakiś stan zapalny. dobrze, że idziesz do ginekologa. a towarzyszą temu inne dolegliwości typu pieczenie, swędzenie? ten zapach jest ostry, drażniący, słodkawy, rybi? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Alabastrowa
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 5:09 pm Temat postu: |
|
|
no wlasnie nic mi poza tym nie dolega, czuje sie dobrze, a zapach jest bardziej rybi, dobrze ujete ! jakis miesiac temu mialam swedzenie w okolocach sromu ale zastosowalam pewna masc i przeszlo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 10:33 pm Temat postu: |
|
|
no to może być infekcja bakteryjna jak taki zapach jest. a w takim razie dobrze by było zrobić biocenozę pochwy lub od razu posiew, żeby nie dobierać leków w ciemno. no ale to już od lekarza zależy, więc trzymam kciuki za dobre zdiagnozowanie i skuteczne leczenie _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pijarinho
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sie 10, 2008 1:14 pm Temat postu: Krwawienie |
|
|
Ostatnio po dość krótkim stosunku zaczęłam krwawić ( niedużo). Juz kilka razy kochałam sie ze swoim partnerem i zastanawiam się czym to może być wywołane...
------edited by emilka----
temat przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu pokrewnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Sie 10, 2008 4:47 pm Temat postu: |
|
|
mysle ze to moze byc nadżerka... wybierz sie do lekarza i nie lekceważ .. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Emigrate
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 11:31 pm Temat postu: |
|
|
Witam. W tej sprawie wprawdzie nie chodzi o współżycie, ale sądzę, że to najbardziej odpowiedni temat do umieszczenia mojego postu.
Pewnego razu mój chłopak robił mi palcówkę. Gdy skończył, miał na palcu blado-czerwone, mokre ślady. Z pochwy również wydobywał się ten płyn zmieszany ze śluzem, wprawdzie w niewielkich ilościach. Wydaje mi się, że to mogły być resztki wydzieliny miesiączkowej, ale czy jest taka możliwość, że zerwał moją błonę dziewiczą? Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ania1522
|
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 8:09 pm Temat postu: Krew |
|
|
Wczoraj kochalam sie z chlopakiem ale to nie byl moj pierwszy raz i poleciala mi krew czy to cos znaczy??
------edited by emilka----
temat przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu pokrewnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 10:33 pm Temat postu: |
|
|
moze za mocno to robil i cos uszkodzil niechcacy. Moze dostalas okres. BO w sumie nie napisalas czy sie zbliza @ czy nie. Powodow moze byc wiele. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|