Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Krwawienia śródcykliczne

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
majka333

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Gru 13, 2011 2:15 pm    Temat postu: Krwawienia śródcykliczne Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie odnośnie krwawień śródcyklicznych. Jak one wyglądają? Okres kiedyś miałam co 28 ostatnio co 25 dni. I teraz dostałam też 25 dnia tak jak miesiąc temu. Dwa dni bardzo silne z widocznymi kawałeczkami endometrium, czy to mogą być krwawienia śródcykliczne a nie normalny okres?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
WIKI16

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Wto Gru 13, 2011 6:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

majka333 Krwawienia śródcykliczne jak sama nazwa wskazuje mogą zdarzać miedzy normalnymi terminami miesiączek, nie jest to zjawisko normalne. Natomiast pojawienie się krwawienia 25 dc, jest miesiączką, to że zawsze było 28dc nie znaczy, że nie może się przesuwać o kilka dni - to cały czas jest norma, również to co się złuszcza podczas krwawienia miesiączkowego może wyglądać różnie (krew ze śluzem, niewielkie skrzepy krwi) nie jest to nic nadzwyczajnego.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1