Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Julta87
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 02, 2006 11:00 pm Temat postu: Krwawienie... |
|
|
I znowu mam "mały" problem... Otóż - kochałam się w ogóle około 4-5 razy - i dziwię się ponieważ po każdym stosunku mam krwawienia - to nie jest miesiączka. Zdaża mi się to zawsze odkąd uprawiam sex. Zażywam tabletki(microgynon21), zabezpieczamy sie dodatkowo prezerwatywą a i tak mam te plamienia. Wiem, że najlepiej byłoby dla mnie udać się do ginekologa, i na pewno tak zrobię, ale chciałam najpierw sprawdzić czy przypadkiem Wy nie znacie rozwiązania mojego problemu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 03, 2006 12:17 am Temat postu: |
|
|
Mogło zdarzyć się tak że twoja błona dziewicza nie do końca zostałaprzerwana i przy każdym zbliżeniu jest naruszana co może powodować krwawienie. Ale najlepiej będzie jak pójdziesz do ginekologa. _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Karolina86
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 03, 2006 10:18 am Temat postu: |
|
|
drapaka napisał: | Mogło zdarzyć się tak że twoja błona dziewicza nie do końca zostałaprzerwana i przy każdym zbliżeniu jest naruszana co może powodować krwawienie. Ale najlepiej będzie jak pójdziesz do ginekologa. |
Można wnioskować, z postu Julta87, że co do błony to została już dawno przebita, więc to wogle nie jest brane po uwagę.
Uważam, że Twoje objawy wskazują na nadżekrę.. krwawienie podczas stostunku, nie związane z krwawieniem menstruacyjnym, własnie tak wygląda. Radziłabym jak najszybciej udać się do lekarza, na badanie, zrobienie cytologi i dalszego leczenia.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 03, 2006 10:20 am Temat postu: |
|
|
Wniosek jeden co by to nie było bez lekarza sie nie obędzie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Wrz 03, 2006 9:24 pm Temat postu: |
|
|
ja mam podobie,kochałam sie chyba 3 razy i miałam wczesniej krwawienie,coprawda niewielkie,ale było,moim zdaniem to było normalne bo ozstała przerwana błona dziewicza,ale juz po tym 3 razie było minimalne krawienie,prawie niewidoczne... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|