Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Czarna-Jagoda
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Paź 07, 2009 7:10 pm Temat postu: |
|
|
Dzieki kochana, odrazu kamien z serca, jak dobrze,ze jest to form i dobrzy ludzie, ktorzy chva pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
scarlett
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sob Paź 24, 2009 8:47 am Temat postu: jak wyglada u Was krwawienie z odstawienia |
|
|
Czesc Dziewczyny;
Jesli byl juz taki temat to przepraszam i prosze go przeniesc w odpowiednie miejsce...
Jednak zadam to pytanie: Jak wyglada u Was krwawienie z odstawienia?
Dlaczego pytam?
Skonczylam pierwsze opakowanie, 7 dnia przerwy dostalam krwawienie.... ktore mam juz trzeci dzien.
! dnia byla jasna krew, drugiego dnia troche mocniejsza, dzis tez jest mocna.
Problem polega na tym, ze jest taka jakby gesta i nie bardzo wylatuje....jakbym miala w sobie malo wody albo cos.... kiedy wloze tampona to faktycznie jest krew ale "nie leci tak jak przy normalnym okresie" Zrobilam kilka testow, wyszly negatywnie, krwawienie jakies tam mam... czy moge wykluczyc ciaze? Przez pierwsze opakowanie bylo i tabletka i prezerwatywa/ _________________ scarlett |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Sob Paź 24, 2009 12:04 pm Temat postu: |
|
|
krwawienie z odstawienia jest zazwyczaj inne niz normalny okres i o wiele skąpszy, nie masz się czym martwic _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
scarlett
|
Wysłany: Sob Paź 24, 2009 8:16 pm Temat postu: |
|
|
ale az tak slabnie????? mnie wystarcza jeden tampon na dzien ( pomijajac wzgledy higieniczne)...... Wy tez tak macie????? Boje sie ze to jednak moze byc ciaza
_________________ scarlett |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 12:34 pm Temat postu: |
|
|
Nie panikuj...Ja też tak mam... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
scarlett
|
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 1:20 pm Temat postu: |
|
|
aha, no to ok... a jak myslicie czy hormony, ktore bierzemy moga powiekszac nam narzady rodne? Np troche rozpulchniac macice i pochwe? W sumie biorac tabletki wprowadzamy organizm w stan ciazy, prawda?
A co dotyczy krwawienia z odstawienia to pewnie musze sie przyzwyczaic do swojego "nowego okresu" _________________ scarlett |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 4:04 pm Temat postu: |
|
|
Tak musisz sie przyzwyczac bo to nie przypomina miesiaczki jest mniej obfite i ogolnie inne Tez na poczatku panikowalam, bo mi przy pierwszym opakowaniu okres skoczyl sie po 3 dniach. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
scarlett
|
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 7:00 pm Temat postu: |
|
|
No ja dostalam krwawienie 7 dnia przerwy, nastepnego dnia wzielam tabletke, dzis wzielam juz 3 z nowego blistra ale krew ciagle jest....stresuje sie tylko, czy ma byc jej tak malo...ale skoro mowicie, ze Wy tez tak macie, to w takim razie nie odstaje od normy, mam nadzieje.... _________________ scarlett |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|