Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kagome
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 9:17 pm Temat postu: krzysztof kołodziejczak - bioenergoterapeuta |
|
|
Szukam informacji na temat Krzysztofa Kołodziejczaka bioenergoterapeuty z Papowa Toruńskiego. Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś o nim słyszał? I co
sądzi o nim jako lekarzu? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Wto Cze 05, 2007 8:24 am Temat postu: |
|
|
Od kidy bioenergioterapeuci są lekarzami??!! _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Wto Cze 05, 2007 8:14 pm Temat postu: |
|
|
LAdna reklama ladna :d
Zielarz czy bioenergoterapeuta to uzupelnienie leczenia.
Nigdy nie przerywajcie leczenia przez takich ludzi normalny lekarz plus taki ok ale sam taki to juz nie ok |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monikab
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 12:59 pm Temat postu: bioenergoterapeuta z Papowa Toruńskiego |
|
|
Znam od lat pana Krzysztofa Kołodziejczaka i na pewno nie jest on lekarzem, ale znam mnóstwo ludzi którym pomógł i to nawet w takich przypadkach gdzie bardzo dobrzy lekarze nie dawali żadnej nadziei. Nie mówię że on LECZY, ale na pewno pomaga!!
Jest mnóstwo ludzi którzy nie wierzą w jego możliwości i mają do tego prawo, ale JA ze wszystkimi problemami zdrowotnymi jeżdżę do pana Krzysia i będę jeździła.
Nie chciałabym aby ten mój wpis traktowany był jako reklama, bo tak nie jest, a pan Krzysztof naprawdę nie potrzebuje reklamy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
PAVO
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 3:14 pm Temat postu: bioenergoterapeuta |
|
|
JESTEM stałym pacjentem Pana Krzysztofa od kilku lat tak jak i moi znajomi wszystkim nam pomógł jednym więcej innym mniej,jednym szybciej innym wolniej.Na pewno potrafi zdjąć ból,wie też co dzieje się w organiXmie bez zbędnych badań.Nie jest w stanie nikogo cudownie ozdrowić ale na pewno pomoże bodźcować organizm do regeneracji i odnowy,potrafi spowalniać procesy chorobowe(nowotwór).Mnie osobiście pomógł i to bardzo,nie jest to reklama.Kto go zna to wie że on nie musi się reklamować oby 100 lat żył.Jego mama też była uzdrowicielką.Najważniejsze jest to że chce pomóc i pomaga od 20 lat. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adogaj
|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 1:09 pm Temat postu: |
|
|
Pan Krzysztof jest ENERGOTERAPEUTĄ i twierdzę, że bardzo dobrym. pomógł mnie i wielu moim znajomym w różnych schorzeniach (nerwice, bóle kręgosłupa, nowotwory, bóle głowy i wiele innych). świetnie diagnozuje choroby. jest dobrym i serdecznym człowiekiem. szkoda tylko, że nie ma gabinetu w gdańsku. gorąco polecam i nie jest to reklama. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Beti_85
|
Wysłany: Sro Paź 07, 2009 2:58 pm Temat postu: Pan Krzysztof Kołodziejczak-proszę o kontakt do tego Pana |
|
|
Byłabym wdzięczna za adres Pana Krzysztofa a najlepiej nr telefonu pod który można zadzwonić i się umówić. Z góry dziękuję.Pozdrawiam.
temat zamykam. takie info proszę sobie podawać na pw.
poza tym- bioenergoterapeuta NIE JEST lekarzem. no chyba, że oprócz zdolności czy hobby ma dyplom lekarza medycyny.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|