FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gamer66
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 2:15 am Temat postu: krzywy nos |
|
|
witam, mam 23 lata, jakieś 2 lata temu brałem udział w bójce i niestety krótko mówiąc dostałem w nos. Gdy byłem na pogotowiu z powodu pękniętej kości dłoni, pani doktor zauważyła, że z nosem jest coś nie tak, ale nikt się tym nie zajął. Później o tym zapomniałem, ale ostatnio kilka osób pytało mnie o czemu mam krzywy nos. Dziś robiąc sobie zdjęcie zauważyłem jak bardzo mój nos jest krzywy, aż się przeraziłem. Chciałbym się dowiedzieć czy można coś z tym zrobić, jeśli tak to u jakiego lekarza, w państwowej placówce czy prywatnie, czy konieczna jest operacja, czy to bardzo boli itp. Z góry dziękuje za odp.nie wiem czy to dobry dział, dlatego ewentualnie proszę go przenieść. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 3:39 pm Temat postu: |
|
|
gamer66
musisz zacząć od lekarza rodzinnego. on wystawia wszelkie skierowania- czy to na badania czy do lekarza.
jeśli chodzi Ci o operację plastyczną nosa to to czy to będzie z funduszu zdrowia zależy chyba od tego jak bardzo nos jest skrzywiony i czy utrudnia Ci w codziennym funkcjonowaniu.
tak przynajmniej powiedziano mojej koleżance.
ona miała operowany nos- nie wiem czy nie pomylę ale zapłaciła kilka tysięcy (chyba coś koło 10) ale pewna nie jestem
dobrze więc byś udał się do lekarza. on na pewno zna wszystkie procedury i miejsca gdzie mógłbyś poddać się zabiegowi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mazowszanka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sro Lut 10, 2010 2:17 pm Temat postu: |
|
|
Tak jak napisał gamer66, można dostać skierowanie, nie wiem jak tam z czekaniem i podejściem do pacjenta. Jesli możesz sobie pozwolić ja bym poszperała wśród jakiś fajnych chirurgów od nosa- Dr Maria Sowa-Molska robi nosy bardzo dobrze. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|