Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
coppermine.kowalski
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Gru 04, 2009 9:40 pm Temat postu: Lek nie pomaga, diagnoza niepewna. Doradźcie? |
|
|
Witam, mam mały problem. Jakiś czas temu pojawiły się małe pęcherzyki na napletku i żołędzi. Lepiej widoczne podczas wzwodu owalne(srednica 3-4mm) lub w kształcie nieregularnym o bialawo-szarej barwie. Nie bolą, nie swędza po prostu nieestetycznie wygladaja jest ich w sumie około 7. Wybrałem sie z tym do dermatologa jako diagnoze uslyszalem "liszaj płaski" (przyczyna powstawania podobno nieznana) przepisano mi masc "Locoid" - -----linki spoza biomedical.pl sa zabronione. Przeczytaj regulamin forum. Jest zamieszczony w każdym dziale link usunęłam / nowicjuszka urzywam juz ponad półtora tygodnia i nie widze poprawy. Proszę o pomoc.
Poniżej zamieszczam zdjęcia.
Pozdrawiam
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Gru 05, 2009 12:50 am Temat postu: |
|
|
miałeś jakieś przygodne stosunki seksualne?
w tych pęcherzykach znajduje się płyn? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
coppermine.kowalski
|
Wysłany: Sob Gru 05, 2009 10:58 pm Temat postu: |
|
|
owszem mialem przez kilka miesiecy uprawialem seks z jedna dziewczyna ale te wypryski pojawily sie dopiero po uplywie 2-3 miesiecy wiec chyba nie tu tkwi problem. probowalem to wyciskac ale nic z tego nie wycieklo a uwiez mi naprawde sie staralem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Gru 05, 2009 11:46 pm Temat postu: |
|
|
To na prawdę wygląda na liszaj...
Przyjmowałeś jakieś leki w ostatnim czasie? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
coppermine.kowalski
|
Wysłany: Nie Gru 06, 2009 12:26 pm Temat postu: |
|
|
Nie oprócz masci która mi przepisano specjalnie na to i "furaginu" na przeziębiony pęcherez nie przyjmowalem żadnych leków |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Gru 06, 2009 5:53 pm Temat postu: |
|
|
Proponuję udać się do jeszcze innego dermatologa, najlepiej ze specjalizacja z wenerologii i to skonsultować...
No i zmienić lek..Bo może ten jest nieskuteczny... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kellly
|
Wysłany: Sob Gru 12, 2009 10:16 pm Temat postu: |
|
|
spróbuj srebra koloidalnego niszczy bakterie i grzyby lepiej jak antybiotyk, możesz to pić jak i smarować hm... Twoją przypadłość to jest bez recepty w aptece, ja tym pozbyłam się candidi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|