Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Lewa strona brzucha, trzustka?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Gastrologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
martha...

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Lut 26, 2011 11:15 am    Temat postu: Lewa strona brzucha, trzustka? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam, od około 2-3 tygodni mam taki problem: rano po przebudzeniu bardzo boli mnie lewa strona brzucha tak na wysokości pod ostatnim żebrem. Na początku myślałam że to może być od nerwów (sesja była) ale ja już dawno po sesji... nie biorę żadnych leków, dietę mam całkiem normalną to znaczy jem jak zwykle ani się nie odchudzam ani radykalnie nie zmieniłam nawyków żywieniowych, z załatwianiem się też całkowicie jak zwykle.
myślałam że może to być trzustka... ale od czego mogła mnie tak rozboleć? boli zawsze-codziennie rano bardzo i w ciągu dnia czasem się zdarzy raz czy dwa ale nie zauważyłam żadnej zależności co do spożywanego pokarmu.
może ktoś wie co to takiego?

edit:zapomniałam dodać że chyba schudłam... to znaczy, w domu wagi nie posiadam ale mam miarę i mierząc sobie obwody stwierdzam że straciłam parę cm w talii i biodrach...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kuba007

PostWysłany: Sob Mar 05, 2011 9:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Polecam odwiedzić lekarza i wykonać sobie gastroskopię. Możliwe, że przyczyna leży w przełyku lub żołądku.
Pozdr
Powrót do góry
hanna57

PostWysłany: Wto Paź 07, 2014 10:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Laughing
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Gastrologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1