Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
urm
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lis 14, 2018 12:17 pm Temat postu: Libido therapy na wzrost libido |
|
|
Ciekawi mnie dziewczyny jakie macie zdanie na temat tabletek wspomagających do antykncepcji. Mianowicie libido therapy samo w sobie nie jest antykoncepcją i nie wpływa a płodność.Jednakże tabletki mają poprawiać spadek libido jaki następuje w trakcie brania tabletek anty....Co o tym sądzicie? Działa czy nie?
No niestety sama widzę u siebie znaczny spadek libido pracy braniu antykoncepcji.... _________________ http://www.biomedical.pl/forum |
|
Powrót do góry |
|
|
|
clour
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Lis 15, 2018 9:44 am Temat postu: |
|
|
Próbowałaś moze zmienić tabletki anty? Bo czasami zdarza się, że libido spada przy określonym rodzaju środku ale przy innych już nie. Sama miałam spadek libido w trakcie brania microgynonu ale przy yaz już mniejszy.Jesli chodzi o libido therapy to się zastanawiałam nad spróbowaniem bo też odczuwam zanik libido przy anty. Moja koleżanka je polecała. Chętnie jednak poczytam sobie tutaj inne opinie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
natalia399
|
Wysłany: Pią Lis 16, 2018 3:14 pm Temat postu: |
|
|
Ja brałam jako drugie.Pierwsze były asequrella i moim zdaniem libido therapy jest o wiele lepsze. O ile w ogólne nie odczuwałam efektów działania na libido w przypadku tabletek asequrella, to w przypadku tabletek libido therapy odczuwam znaczną różnicę. Z każdą kolejną tabletką libido wracało do normy, a nawet mogę tutaj napisać, że było mocniejsze Warto spróbować. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
michalz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Lis 19, 2018 12:49 pm Temat postu: |
|
|
Bierze te tabletki moja żona.Początkowo miałem problemy ją przekonać do ich przyjmowania.Ba, nawet nie chciała o nich słuchać. Ale W koncu postanowiła sprobować bo jednak sfera seksu jest w życiu małżeńskim wazna i nikt mnie nie przekona, że tak nie jest. No i rzeczywiście poprawa libido zauwazalna i to zdecydowanie na plus. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
luizjana
|
Wysłany: Czw Lis 29, 2018 4:54 pm Temat postu: |
|
|
Nie brałam tych tabletek, mój gin powiedział że nie pomogą... jak po anty mi spadło libido to zdecydował się po prostu zmienić tabletki. Dostałam belarę i przyznaję że na nich libido mam całkiem ok. Na pewno podskoczyło do góry ja na tych poprzednich, jestem i ja i mąż usatysfakcjonowani w tej strefie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|