Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

ludzka złoscilowsc zabija

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
malutka 19

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Cze 01, 2006 8:21 pm    Temat postu: ludzka złoscilowsc zabija Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to prawda.... niby nie zwazamy na to , co ludzie gadają...a to nie prawda... sama jestem otyla...nie jestem gruba ,jestem otyla mam 19 lat 160 i 85 kg wagi jest to uwarunkowane genetycznie bo bylam na badaniach ale nie bede się tym tłumaczyć bo wazylam 70 kg ale przez stres i depresje wpierw przestalam jesc potem wpadlam w bulimie a pomogli mi w tym"zyczliwi ludzie" dający "dobre rady" prawie mnie zniszczyli psychicznie...bo psychike mam słabą wiem o tym teraz juz w ogole nie wychodze ze domu raz jem raz nie jeem tydzien ... nawet słowa mojego chłopaka który mówi ze jestem piękna -nie działają teraz , gdybym nawet wazyla 40 kg nie bede uwazala się za piękną...patrze oczyma innych...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Freya

PostWysłany: Pią Cze 02, 2006 9:28 pm    Temat postu: Re: ludzka złoscilowsc zabija Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ludzi nie można zmienić niestety......
przekonałam się o tym wielokrotnie
Powrót do góry
malutka 19

PostWysłany: Pią Cze 02, 2006 11:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ehhh:(
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sob Cze 03, 2006 12:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja nie moge... jak ja bym sie przejmowal tym co ludzie gadaja dawno bym wykorkowal... najwazniejsze czy ty sama sobie sie podobasz...Jesli nie to zrob cos z tym:/ jak sie podobasz to gdzie problem?? Ja slyszalem na swoj temat tyle... i nie moge sie przejmoac bo dawno bym wzial noz.. i za siebie:/
Powrót do góry
Freya

PostWysłany: Nie Cze 04, 2006 10:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

helloween napisał:
Ja nie moge... jak ja bym sie przejmowal tym co ludzie gadaja dawno bym wykorkowal... najwazniejsze czy ty sama sobie sie podobasz...Jesli nie to zrob cos z tym:/ jak sie podobasz to gdzie problem?? Ja slyszalem na swoj temat tyle... i nie moge sie przejmoac bo dawno bym wzial noz.. i za siebie:/

Helloween, ale kobiety nie który do tego inaczej podchodzą Wink
bywają dużo bardziej wrażliwe Wink
Wiem, że jesteś silny psychicznie Wink
i masz fajny sposób bycia i spojrzenie na świat
bo z Toba gadałam na gg Wink
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Nie Cze 04, 2006 11:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki:D Freya:D ale to juz jest tak im berdziej czujesz sie zdolowana im bardziej sie przejmujesz tymbardziej ludzie dostaja powera zeby Cie zgnoic!! kiedys tez sie ze mnie smiano<nie wiem z czego nie pamietam> ale zrobilem z tego zart i cala moc ich smiechu poszla sie przejsc:D a ja jestem cholernie slaby psychicznie... Jestem po prostu silny ich sila... wykorzystuje sile ktora kieruja przeciwko mnie:D
Powrót do góry
Freya

PostWysłany: Pon Cze 05, 2006 7:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

helloween napisał:
Dzieki:D Freya:D ale to juz jest tak im berdziej czujesz sie zdolowana im bardziej sie przejmujesz tymbardziej ludzie dostaja powera zeby Cie zgnoic!! kiedys tez sie ze mnie smiano<nie wiem z czego nie pamietam> ale zrobilem z tego zart i cala moc ich smiechu poszla sie przejsc:D a ja jestem cholernie slaby psychicznie... Jestem po prostu silny ich sila... wykorzystuje sile ktora kieruja przeciwko mnie:D

Niczym Sigal w "działaniu" Very Happy

a tak bardziej "poważnie" Wink

jest coś w tym co napisałeś..
Ludzie gdy widzą, że ktoś ma "zły dzień"
to tymbardziej potrafią zdołować..

Jak mnie kiedyś spotkasz i tak zrobisz to nieręcze za siebie! Very Happy
Powrót do góry
DoOod

PostWysłany: Pon Cze 05, 2006 7:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

najwazniejsze jest to by nie odchudzac sie dla innych bo jest to tylko mordowanie sie z samym soba ... _ czlowiek sam powinien do tego dojsc ze nie czuje sie z wlasnym cialem dobrze . sam musi poczuc ze nie kocha go _. wtedy odchudzanie przyniesie zamierzony efekt bo bedziemy dostatecznie zmotywowani ... _ jesli zas czujemy sie dobrze z tym jacy jestesmy i przy tym "nadwaga" nie przynosi ubocznych skutkow w postaci zaburzonej rownowagi w organizmie to po co przejmowanie sie gadaniem innych _ !
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1