Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agnieszka1811
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Maj 23, 2009 4:12 pm Temat postu: małe/wciągnięte sutki |
|
|
Mam problem... Fakt faktem mam dopiero 16 lat ale moje piersi są (genetycznie) bardzo małe, ale nie w tym problem... Moje sutki są tak jakby wciągnięte do środka. Prawy czasami "wychodzi" jak np zmarznę ale z lewym nic.... Nie wiem czy to w tym wieku normalne czy coś ze mną nie tak? Proszę o pomoc... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Sob Maj 23, 2009 11:53 pm Temat postu: |
|
|
Widocznie masz za krotkie kanaliki mlekowe i wciagaja sutka. Czytalam, ze mozna po prostu cwiczyc naciagajac go czesto. Sama tak robilam ze swoimi i nawet troche pomoglo lewy juz sie tak nie chowa..
Z tym, ze musisz sie upewnic ze zawsze tak mialas, bo jesli byly normalne i nagle sie wciagnely to znaczy ze cos jest nie tak _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agnieszka1811
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 12:28 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki wielkie. Musze iść w tym tygodniu do lekarza to się zapytam ale tak głupio troche nie wiem od czego mam zacząć.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anonimowa22 Zbanowany
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 1:13 pm Temat postu: |
|
|
po prostu powiedz że zastanawiasz się czy z Twoimi piersiami wszystko w porządku, to lekarz pewnie każe pokazać i powie Ci co i jak:)
spokojnie, nie takie rzeczy trzeba mówić u lekarza czasami _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Macedonia
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 3:42 pm Temat postu: |
|
|
Ja też tak miałam z jednym sutkiem. Wiele razy mi mówiono, że będę miała problemy z karmieniem. I co? Urodziłam dzieciątko, fakt na początku było ciężko (ale większość matek ma z tym problem) ale maluszek dał sobie radę A teraz wszystko jest ok |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|