Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mariusz D. Gość
|
Wysłany: Wto Sty 03, 2006 7:52 pm Temat postu: Mam pewien "smierdzacy" problem ;) |
|
|
Moze zabrzmi to smiesznie ale ostatnio cierpie na jakas dziwna doleglowosc mianowicie wyprozniam sie kilka razy dziennie caly czas czuje jak moj organizm "trawi" pokarm poza tym mimo czestego mycia po prostu smierdze, mam czesto wzdecia lecz nie moge "zacisnac" miesni odbytu. Wie ktos co to moze byc i jak to leczyc ( biore rozne tabletki: espumisan i manti gastop xenna itdale to nic nie pomaga) a moja praca wymaga niestety czestych spotkan z klientem i moj problem nie pomaga w wzajemnych stosunkach. Z gory dziekuje za jakakolwiek pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Sty 03, 2006 9:21 pm Temat postu: |
|
|
Nejlepiej udac sie do lekarza, wzdęcia moga być objawem kłopotów gastrycznych wymagających czegoś wiecej niż to co można dostać bez recepty i ma dzialanie ogólnikowe.
Co do czestych wiatrów to moze być to efekt dostawania sie zbyd dużej ilsc powietrza do przewodu pokarmowego, bądz też niedokładnym zamknieciem sie zwieracza. tutaj już nie pomoże nic z domowych sposobów.
Wiatry nie są jedynie dolegliwością uciązliwa, nie leczone mogą prowadzić do rezregulowania bądz też uszkodzenia przewodu pokarmowego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mariusz D. Gość
|
Wysłany: Wto Sty 03, 2006 10:11 pm Temat postu: |
|
|
No trudnjo bede musiał sie jednak wybrać do lekarza choc wcale nie ma ochoty Wielkie dzięki miałem nadzieje nieukrywam, że nie będe musiał ale cóż. Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Mar 12, 2006 2:37 am Temat postu: |
|
|
[ja] Czesc Mariusz podaj swój nr gg to porozmawiamy na ten temat bo ja tez coś takiego miałem . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Blacków Dwóch Gość
|
Wysłany: Sro Mar 15, 2006 10:42 pm Temat postu: |
|
|
Prawdopodobnie spowodowane jest to bakterią Helicobacter Pylori. Może towarzyszy temu zgaga? Należy udać się do lekarza, on przepisze stosowne leki i po jakimś czasie wszystko wróci do normy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|