Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
qwe32
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lip 23, 2013 8:33 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli chcesz mieć dziecko i chcesz żeby było bezpieczne to najlepiej zastosuj Libidizer Link usuwam ---> REGULAMIN / nowicjuszka. Genialny żel, w 100% bezpieczny dla zdrowia i dodatkowo wspiera higienę i ochota na seks coraz częstsza i silniejsza, sama stosowałam ten lek i jestem bardzo zadowolona, w tej chwili jestem w 5 miesiącu ciąży i wszystko przebiega idealnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Angelikaa2
|
Wysłany: Wto Kwi 01, 2014 6:53 pm Temat postu: libido |
|
|
odnośnie libido -100 u mnie jest podobnie, zupełnie u mnie zanikł pociąg mimo że naprawdę kocham swojego faceta ale z jakiś powodów zupełnie nie mam ochoty na sex. Znalazłam między innymi takie tabletki [zakaz umieszczania linków] tylko teraz pytanie czy warto je kupić, nie chciałabym wydać ponad 100zł na jakiś pseudo tabletki, które w ogóle nie będą działać. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
janeko23 Spamer
|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2014 2:16 pm Temat postu: Prezerwatywy |
|
|
ja tam wolę prezerwatywki kupuje z dobrego żródła LINK USUNIETY ---> REGULAMIN / nowicjuszka wiem że nie sa po brzebijane i sperma z nich się nie wydostanie a mi odpowiadają bo używałem durexa to nie byłem zadowolony |
|
Powrót do góry |
|
|
|
katia88
|
Wysłany: Pią Sie 15, 2014 4:44 pm Temat postu: Coś na wrost libudo dla matki karmiącej!!! |
|
|
Witam, proszę pomóżcie mi! Nie mam wogle ochoty na seks z moim mężem i przez to się kłócimy. Moja córeczka ma prawie dwa latka i przychodzi jeszcze sobie do piersi tak więc nie wiem co bym mogła brać na wzrost libido żeby jej nie zaszkodzić i żeby mąż był zadowolony |
|
Powrót do góry |
|
|
|
oktavia
|
Wysłany: Sob Gru 27, 2014 8:41 pm Temat postu: Re: Coś na wrost libudo dla matki karmiącej!!! |
|
|
katia88 napisał: | Moja córeczka ma prawie dwa latka i przychodzi jeszcze sobie do piersi tak więc nie wiem co bym mogła brać na wzrost libido żeby jej nie zaszkodzić i żeby mąż był zadowolony |
Odstaw dziecko od piersi, wtedy na pewno mu nie zaszkodzisz... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tinny
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 31, 2015 10:28 pm Temat postu: |
|
|
A bierzesz jakieś pigułki? Może to kwestia hormonów? Pigułkami można to wyrównać, ale musiałabyś porozmawiać z lekarzem i się przebadać. Odpowiednia tabletka może również pomóc w kwestii libido. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mart
|
Wysłany: Sro Lut 11, 2015 11:12 am Temat postu: |
|
|
katia88 - id do lekarza ginekologa t pierwsza podstawowa sprawa. Tabletki moga pomóc a przy karmieniui piersiá sá tabletki ktore mozna brac typu limetic, wiec to akurat nie jest problem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nutka87
|
Wysłany: Pią Lut 13, 2015 11:04 pm Temat postu: Re: Coś na wrost libudo dla matki karmiącej!!! |
|
|
oktavia napisał: | katia88 napisał: | Moja córeczka ma prawie dwa latka i przychodzi jeszcze sobie do piersi tak więc nie wiem co bym mogła brać na wzrost libido żeby jej nie zaszkodzić i żeby mąż był zadowolony |
Odstaw dziecko od piersi, wtedy na pewno mu nie zaszkodzisz... |
Popieramw 100 % |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lipowa Dolina
|
Wysłany: Sro Maj 20, 2015 10:37 am Temat postu: |
|
|
na pewno wiele tabletek może pomóc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nutka87
|
Wysłany: Sob Maj 30, 2015 10:54 pm Temat postu: |
|
|
Mart napisał: | katia88 - id do lekarza ginekologa t pierwsza podstawowa sprawa. Tabletki moga pomóc a przy karmieniui piersiá sá tabletki ktore mozna brac typu limetic, wiec to akurat nie jest problem. |
Tu nie chodzi o to, że one są jednoskładnikowe ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|