Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sob Lut 21, 2015 8:46 pm Temat postu: Masaże
Miałam problem z bólem pleców, lekarz zapisał mi leki przeciwbólowe. Niestety bóle powracały, aż do momentu aż nabyłam mate do masażu medivon. Mata zadziałała rewelacyjnie i powiem szczerze że ból został zredukowany do minimum. Właściwie już wogóle mnie nie boli. Jest niedroga ale bardzo wydajna Super
Powrót do góry
Magdalena Konopacka
Wysłany: Wto Lut 24, 2015 2:05 pm Temat postu: Masaże
Ja mate Medivon mam już 2 lata. Jestem z niej bardzo zadowolona bo mata profesjonalnie i fachowo masuje moje plecy. Jest też bardzo poręczna i mogę tą mate wszędzie ze sobą zabrać. W ten sposób ciesze się urokiem
masażu kiedy tylko chce. Dla tego polecam mate masującą Medivon każdemu kto chce zadbać o swój kręgosłup.
Powrót do góry
MarekN
Wysłany: Sob Maj 09, 2015 12:47 am Temat postu:
A próbowaliście korzystać z maty do masażu perełkowego. Połączenie masażu powietrznego z kąpielą. Podobno to doskonały sposób na bóle pleców jak i ogólny relaks i rozluźnienie.
Powrót do góry
kreciamama
Wysłany: Pią Kwi 21, 2017 12:10 pm Temat postu:
na masaże trzeba sobie rezerwować dużo czasu - nie kazdy moze sobie na to pozowlić
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Chirurgia
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1