Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Eustachy3
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 1:19 pm Temat postu: Masturbacja a ciąża |
|
|
Może to zabrzmieć nieco niesmacznie. Muszę jednak o to zapytać. Czy to możliwe aby kobieta zapadła w ciąże po np ,,załątwianiu się'' w klozecie w którym kilka minut wc ześniej masturbaował się mężczyzna? Czy sperma może się nie spłukać do końca a plemniki pozostaćw muszli? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 1:26 pm Temat postu: |
|
|
Po pierwsze w ciążę się zachodzi a nie zapada na nią...
Po drugie jakim cudem? Żeby doszło do zapłodnienia plemniki muszą się znaleźć w pochwie, muszą być zdolne do zapłodnienia i do tego musi być jeszcze zdolna do zapłodnienia komórka jajowa...
Plemniki mogą przeżyć tylko w ściśle określonych sprzyjających warunkach...A po spłukaniu wodą po prostu pękają... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 3:10 pm Temat postu: |
|
|
facet musiałby chyba nie spłukać toalety, a ty musiałabyś się napracować, żeby te plemniki nazbierać i wprowadzić do pochwy :/
z powietrza ciąża się nie bierze. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Klaudusia002
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 6:19 pm Temat postu: |
|
|
cześć! mam takie pytanie. Czy jeżeli mężczyzna z kobietą się tylko masturbują np mężczyzna robi kobiecie tzn palcówkę to można zajść w ciąże?? bo przez przypadek mógł się dostać do pochwy plemnik. I czy przy tym traci się dziewictwo? Proszę o odpowiedź
Dodano po 4 minutach:
Zdaje sobie z tego sprawe ze to piekna rzecz:) tylko ja jeszcze za młoda jestem hehe a traci się dziewictwo?? troche sie uspokoiłam dzieki
---Pisz w odpowiednich tematach a nie tam gdzie popadnie. Korzystaj z opcji "szukaj" bo od tego ona jest. Najpierw szukamy informacji a dopiero później zadajemy pytanie. Proste .---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Thor
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 6:24 pm Temat postu: |
|
|
Mozna zajsc w ciaze poprzez peeting, kiedy duza ilosc swiezej spermy dostaje sie do pochwy poprzez palce. Jest zreszta o tym oddzielny temat, tam poszukaj informacji o tym |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 7:19 pm Temat postu: |
|
|
Skoro zdajesz sobie sprawę z tego,że jesteś za młoda to po co masturbujesz się z chłopakiem? _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 8:06 pm Temat postu: |
|
|
Jesli chlopak uszkodzi blone dziewicza palcami (a jest to mozliwe) to sila rzeczy przestaniesz byc dziewica.
NO widac ze jestes mloda po pisaniu głupot .
Naprawde 3 idiotyczny post w ciagu 2 dni... zaczynam robic się podejrzliwa _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|