Forum medyczne
-> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor
Wiadomość
Ankaaa14
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 9:23 pm Temat postu: Masturbacja-Brak okresu
Hej od jakiegos czasy się masturbowałam i spóźnia mi się okres co może być jego przyczyna czy już go moge nie miec i czy muszę isc do ginekologa. Okres dostałam w wieku13 lat i miałam go 2 miesice pozniej byla przerwa 8 miesieczna dostałam lipcu tego roku kolo 16 .... Co mam zrobić ?
Powrót do góry
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 9:25 pm Temat postu:
Spokojnie, jestes młoda i od niedawna miesiączkujesz, twój cykl jeszcze jest nieustabilizowany i napewno będziesz miała miesiączki. Jeżeli długo nie będzie sie pojawiała możesz iśc do ginekologa, ale jak sądze nie masz 16-18 lat więc prawdopodobnie musiałabys iśc z jednym z opiekunów _________________ miłość uskrzydla, uczy latać
Powrót do góry
Karolina86
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 9:59 pm Temat postu: Re: Masturbacja-Brak okresu
Ankaaa14 napisał:
Hej od jakiegos czasy się masturbowałam i spóźnia mi się okres co może być jego przyczyna czy już go moge nie miec i czy muszę isc do ginekologa. Okres dostałam w wieku13 lat i miałam go 2 miesice pozniej byla przerwa 8 miesieczna dostałam lipcu tego roku kolo 16 .... Co mam zrobić ?
tak jak wyżej..
nie powinnaś się niczym przejmować.. Twoja masturbacja nie ma nic wspólnego z okresem wszystko będzie dobrze..
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1