Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 11:47 pm Temat postu:
karioka napisał:
A ja jestem w biol-chemie i mam cztery godziny rozszerzonej biologii w tygodniu, w najlepszym biol-chemie w mieście i z najbardziej wymagającą babką w mieście. Tak więc to jest poezja... O maturę z biologii jakoś się jednak nie boję. Jestem w pierwszej klasie, a jak na pierwszy rzut oka to materiał na maturze nie jest bardzo szczegółów. Systematyczne powtórki to moim zdaniem klucz do sukcesu.
aa do jakiej szkoły chodzisz ? ja chodze do dwójki i uwazam ze w naszej szkole była najbardziej wymagajaca babka z biologii , co prawda jest już na emeryturze .No ale na ta emeryture odeszła w wieku 70 lat
Powrót do góry
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 1:54 pm Temat postu:
Do jedynki Miło poznać kogoś od siebie
Wy za to podobno macie genialną chemię! _________________ I'm your little butterfly...
Powrót do góry
smerfetka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 8:15 pm Temat postu:
no nauczycielka z chemii jest super uczyła mnie w drugiej klasie , w 3 już nie bo chemii nie zdaje . No ale już w ten piatek koncze , ehh jeszcze tylko te matury , 15 koncze
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Biologia
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3
Strona 3 z 3