Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Laurencja79
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 17, 2010 4:08 pm Temat postu: Medycyna Chińska - wykład |
|
|
Witam,
jestem nowa, ale mam nadzieje, ze trafiłam na dobre forum:)
Chciałabym się dowiedzieć, czy warto iść na tego typu wykład? Nie wiem, czy mogę podać szczegóły, bo nie chce rzucać spamem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 18, 2010 2:00 pm Temat postu: |
|
|
jeśli masz możliwość to idź na wykład:) wtedy się przekonasz czy było warto w tej chwili ciężko odpowiedzieć na Twoje pytanie dlatego, że każdy wykład prowadzony jest inaczej. i dopiero po nim możesz zweryfikować czy był przydatny oraz czy podawane informacje były zebrane rzetelnie czy nie
ja chętnie poczytam o Twoich wrażeniach z niego oraz o tym czego się dowiedziałaś |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jaroslaw_J
|
Wysłany: Pon Paź 04, 2010 6:53 pm Temat postu: |
|
|
Byłem ostatnio na takim wykładzie poświęconym metodom medycyny naturalnej Chin i Tybetu. Jeżeli chcesz to chętnie podzielę się informacjami. Napiszcie na jaroslawjac@o2.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
|
clf.
|
Wysłany: Sro Lut 20, 2013 4:48 pm Temat postu: |
|
|
Profesjonalnie zajmujemy się jedną z form chińskiej profilaktyki zdrowotnej:
Tai Chi i Qigogniem. Dlatego, że qigong (gimnastyka wywodząca się z kung fu) to obok akupunktury, masażu i ziołolecznictwa, jest jednym z czterech "filarów" tradycyjnej chińskiej medycyny.
Profesjonalnie - bowiem jesteśmy największą i najstarszą w Krakowie szkołą chińskich sztuk walki oraz metod zachowania zdrowia. I chętnie odpowiemy na pytania.
A do końca stycznia mamy zniżkę 20% na zajęcia - chętnie więc też zaprezentujemy.
[zakaz reklamy na forum] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|