Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ania81
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 3:06 pm Temat postu: |
|
|
poprostu poszłam sie załatwic do południa i widziałam jak cos mi wisiało to delikatnie to wyjełam a strasznie sie bałam, szkoda słów ;( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 4:06 pm Temat postu: |
|
|
ojej.... to musialo byc okropne zadne slowa tu Ci nie pomoga :*
a powiedz skad wiesz ze to malenstwo takie ciupenkie? moze idz szybko najlepiej do prywatnego ginekologa? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelinka1987
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 4:13 pm Temat postu: |
|
|
Hej.Pisałam na forum już jakiś czas temu,odnośnie plamień zamiast miesiączki.Ostatnią normalna miesiaczke miałam 14 stycznia,potem w lutym w czasie w którym powinna pojawić sie miesiaczka wystapiły brunatne plamienia,cały marzec nie działo się nic,a wczoraj znów zaczeły sie plamienia.Cały czas zastanawiam się czy to nie ciąża.Jedna z Was odpisała mi że uwaza ze to może być ciąża,ale nie wiem czemu nie moge się zebrac zeby zrobic test.Blagam niech któraś z Was dziewczyny mi odpisze,co o tym sądzi.Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 7:17 pm Temat postu: |
|
|
Ewelinka jesli nie zrobisz to sie nie przekonasz...chcesz zeby Cie spotkało takie nieszczescie jak kolezanke wyzej? nieee??? to marsz do lekarza albo do apetki po test
Ania przeciez w tym tyg. ktorym Ty byłas zarodek ma wielkosc 2-3mm...jak mogłas to zobaczyc? ... pewnie widzialas ogromny skrzep krwi i tyle... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelinka1987
|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 8:05 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope
ale czy to może być ciąża???
Ale czy zrobić test teraz czy jak skoncza sie te plamienia???Nie wiem czy to może mieć wpływ na wynik testu.
------edited by emilka-----
staraj się nie pisać bezpośrednio pod sobą kilku postów, tylko korzystać z opcji "zmień". merci beaucoup;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
myskaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 9:37 pm Temat postu: |
|
|
ZMIENIŁAM LEKARZA I W KOŃCU TRAFIŁAM NA TEGO WŁAŚCIWEGO <TEGO KTÓRY MNĄ SIE ZAINTERESUJE I JEDNOCZEŚNIE MNIE ZROZUMIE>
Ta wizyta nie była taka straszna wręcz przeciwnie ten lekarz był wspaniały taki ciepły i w ogolę czułam ze mnie rozumie i mi pomoże!! jutro jadę na badania mam nadzieje ze będzie dobrze:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 10:22 pm Temat postu: |
|
|
Ewelinka test najlepiej wykonac w dniu spodziewanej miesiaczki albo po upływie 12 dni od stosunku _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelinka1987
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 12:13 am Temat postu: |
|
|
wind_of_hope dziękuje Ci za odpowiedzi i za cierpliwosc:) musisz byc super osobą dziękuje Ci bardzo:* buziaczki:&* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 8:45 am Temat postu: |
|
|
powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 2:32 pm Temat postu: |
|
|
Ewelinka1987 napisał: | wind_of_hope dziękuje Ci za odpowiedzi i za cierpliwosc:) musisz byc super osobą dziękuje Ci bardzo:* buziaczki:&* |
ojjj juz starczy no nic takiego nie zrobiłam. jak umiem to pomoge powodzonka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|