Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mustang91
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lip 06, 2014 10:20 am Temat postu: Mrowienie kolan i łydek |
|
|
Witam Was
Od ponad 5 dni mam nietypowy problem.
Mrowieją mi cały czas kolana. To nie jest ból. To tak jakby jakieś prądy czy mrówki przeszywały ci lekko kolana. To bardzo przeszkadza mi, bo nie mogę się skupić z czymś w spoczynku ani na stojąco na dłuższą metę. Dzisiaj się obudziłem i do kolan dołączyło mrowienie łydek. Wcześniej gdy piłem nadmiernie kawę pojawiały się podobne mrowienia w kolanach ale trwało to może z godzinę lub 3 i puszczało gdy brałem magnez lub się wysypiałem. Starałem się od 3 dni brać regularnie magnez, wapń i witaminę C oraz B6 i jest jednak cały czas tak samo. Dodam również, że zmęczony jestem nawet jak się wyśpię przy tym. CO to może być ?
Dziękuje za merytoryczne odpowiedzi
Mam 23 lata, nie mam nadwagi, dużo chodzę i robię dostawy w pracy, jem niezdrowe żarcie często, piłem 2-3 kawy sypane bez mleka dziennie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Astiz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pon Lip 07, 2014 12:34 pm Temat postu: |
|
|
Sypana kawa to jeszcze nie tak źle, parzona by Cie wyczyściła z witamin, z sypaną hmm.. troche jest to lepiej, ale nie oznacza, że to dobrze ważne że dużo, chodzisz... ale niezdrowe żarcie to brak witamin, a suplementami też tego tak szybko się nie da nadrobić. Spróbuj zjeść od czasu do czasu tabliczkę czekolady w ciągu jednego dnia, to duża dawka magnezu i wapnia. A do śniadań dorzuć warzywko, co dalej.. hmmm... Jak jeszcze po kilku dniach nic nie pomoże no to pozostaje chyba tylko wizyta u specjalisty. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mloda-mama
|
Wysłany: Sob Maj 16, 2015 4:41 pm Temat postu: |
|
|
może to brak magnezu? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
cascada
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2015 7:06 am Temat postu: |
|
|
potas potas i jeszcze raz potas |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Krysia098
|
Wysłany: Pią Wrz 04, 2015 8:22 am Temat postu: |
|
|
Niewykluczone, że to brak witamin przez kawę i niezdrowe odżywanie. Jednak udałabym się do lekarza, może da jakąś kroplówkę na wzmocnienie czy coś. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|