Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Daawid23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 9:00 pm Temat postu: Myśli erotyczne tylko, gdy Jej nie ma |
|
|
Witam wszystkich. Mam takie małe pytanie
a mianowicie problem jest taki ze nie wiem co jest grane ale kiedy nie ma w domu mojej zony to mam erotyczne myśli związane z nią, kiedy zona wraca do domu to plany znikają i już mi się nie chce nic yhy czy to normalne ? [i]
-----edited by emilka-----
nie pisz całych postów pogrubioną czcionką.
nadałam tytuł tematowi bardziej sugerujący treść |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 2:56 am Temat postu: |
|
|
jesli duzo czasu ze soba spedzacie to pewnie normalne.. w sumie zakazany owoc najlepiej smakuje, a Ty myslisz o swojej żonie gdy jej nie ma w pobliżu i to bardzo dobrze ze o niej wlasnie myslisz a nie o kims innym, o wtedy by znaczylo ze czegos Ci w zwiazku brakuje..
a moze gdybyscie zrobili sobie przerwe w seksie, i umowili sie po tym czasie na goraca noc w hotelu? Nie umiem jak na razie nic wiecej madrzejszego wymyslic _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
prokata
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 1:26 pm Temat postu: |
|
|
przecież to jest normalne, lepiej tak niż gdybyś był z nią a miał myśli erotyczne o innej... pogadajcie o tym, może warto coś zmienić w związku coś odnowić coś urozmaicić hmm?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|