Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Jah
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 18, 2006 10:56 pm Temat postu: Nadmierne kropelkowanie |
|
|
Witam serdecznie.
Około roku temu roczpoczęłem swoje życie seksualne. Nasze stosunki(ta sama, jedna partnerka) nie były co prawda zbyt częste.
Moim problemem jest nadmierne kropelkowanie - tj. w chwili podniecenia z cewki wypływa bardzo obficie i często wcześniej omawiany na tymże forum przeźroczysty płyn.
Jest to bardzo denerwujące - mokra bielizna itp. W dodatku moja partnerka nie przepada za tą " cechą". Czy jest jakiś sposób na ograniczenie tego problemu?
Swoją drogą zauważyłem iż problem ten maleje gdy częściej się kochamy.
Kiedyś bardzo często masturbowałem się(do kilku razy dziennie), problemy występowały , potem miałem przerwę zarówno z masturbacją jak i zmiejszyło się kropelkowanie. Teraz niestety powróciła u mnie częsta masturbacja i obfite kropelkowanie. Czy masturbacja może być prowodyrem tego kłopotu?
Pozdrawiam, liczę na każdą pomoc, nawet najbardziej niekonwencjonalną. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 19, 2006 7:09 am Temat postu: |
|
|
Wiesz żę dzwoni ale nie wiesz w którym kościele.
Kropelkowanie to zjawisko którego nie zatrzymasz nie wczujesz ani nie zobaczysz.
A to o czym piszesz to preejakulant, w którym nie ma plemników i jest wytworzony przez prostate
Sposób na ograniczenie tego, przyzwyzaić sie. Najprostrzy oraz naczęściej stosowany.
Jeżeli chcesz to możesz udać sie do lekarza, w tedy on być może będize wstanie coś zaradzić.
Chodz preejakulacja jest normalnym zjawiskiem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jah
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 19, 2006 3:40 pm Temat postu: |
|
|
Przyzwyczaić łatwo powiedzieć. Chyba pójdę do lekarza, bo zauważyłem różnice w ilości tegoż płynu, tak jak opisałem wcześniej. Ostatnio zrobiło się tego zbyt dużo i zaczęłem się martwić . Dziękuje za odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|