FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Someone
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 1:34 pm Temat postu: Nagły, mocny ból jajników. Co to może być? |
|
|
Szczerze powiedziwaszy to nie wiem w ogóle jak to opisać... "Kombinowaliśmy" ze zmiana pozycji w taki sposób, żeby to zrobić bez przerywania stosunku, i wszystko byłoby dobrze, gdyby nie to, że w pewnym momencie moją partnerkę zaczęły strasznie boleć jajniki. Nie wiedzieliśmy co się stało, ja nie wiedziałem jak jej mogę pomóc. Ból ustał dopiero po jakiś 15-20 minutach! Mówiła mi, że to takie kłucie w jajnikach. Dzisiaj trochę pobolewają ją te jajniki, momentami nawet dosyć mocno. Co mogło się stać? Żadny innych "objawów" nie było. Wiem, że najlepszą opcją będzie wizyta u lekarza... ale na obecną chwilę chciałbym się dowiedzieć się przynajmniej tak orientacyjnie jakie mogą być przyczyny takiego bólu. Próbowałem szukać w internecie jakiś informacji na ten temat, ale nic konkretnego znaleść nie moge... Dodam jeszcze, że zdarzło się takie coś pierwszy raz!
Z góry dzięki za wszystkie posty i pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 2:52 pm Temat postu: |
|
|
proponuje iść do lekarza być może to jest zwykłe zapalenie,ale nie leczone może mieć powazne konsekwencje. naprawdę nie ma co szukac informacji na własna rękę ,lepiej iść do ginekologa i mieć spokój |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 11:08 pm Temat postu: |
|
|
Być może to zapalenie przydatków. Lepiej zgłoś się z problemem do ginekologa. |