Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Magda.Mała.Mi
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lis 19, 2012 10:31 am Temat postu: |
|
|
Najlepsze wybielanie to chyba u stomatologa. Niestety jest dość bardzo kosztowne, dlatego ja zdecydowałam się na coś takiego [zakaz reklamy na forum] Niby z Ameryki, a jak wiadomo Amerykanie mają najpiękniejsze uśmiechy Mam nadzieję, że zadziała. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Dana333
|
Wysłany: Wto Lip 30, 2013 2:45 pm Temat postu: |
|
|
Środek do wybielania zębów - [zakaz umieszczania reklamy na forum] ja to uzywałam no i mam teraz bielsze zęby. Moze nie takie jak po profesjonalnym wybielaniu ale dla mnie efekty sa wystarczające za tą cene |
|
Powrót do góry |
|
|
|
krysrenata
|
Wysłany: Pon Lip 07, 2014 4:56 pm Temat postu: |
|
|
Oczywiście są pasty do zębów wybielające, chociaż wydaje mi się że najlepsza byłaby wizyta u dentysty i fachowe wybielanie zębów. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malinka77
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2014 8:35 am Temat postu: |
|
|
Fachowe wybielanie niszczy zęby. Stają się nadwrażliwe częściej są z nimi "problemy". |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Adam83
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2014 9:37 am Temat postu: |
|
|
Ja kiedyś korzystałem z pasków wybielających i naprawdę efekt był nawet dla Mnie zadziwiający - jak najbardziej polecam tę metodę |
|
Powrót do góry |
|
|
|
patryczka
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2015 4:57 pm Temat postu: |
|
|
A próbowałaś innych metod? Na rynku mamy dostępnych na prawdę szereg skutecznych past wybielających. Osobiście bardzo sobie chwalę pastę email diamant, która bardzo dobrze radzi sobie z przebarwieniami. Dodatkowo pasta ma czerwony kolor, który delikatnie barwi dziąsła i język dzięki czemu ząbki wydają się być jeszcze bielsze Ja kupuję ją na [zakaz umieszczania linków] za niecałe 30 zł z przesyłką. Z tego co się orientowałam pasta nie jest dostępna w sklepach stacjonarnych. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
oktavia
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2015 6:21 pm Temat postu: |
|
|
Nie polecam past i pasków wybielających, ponieważ niszczą one szkliwo nazębne. Tylko jeśli wybielamy zęby pod kontrolą dentysty, nie musimy się martwić o stan szkliwa. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
domi7
|
Wysłany: Wto Lut 17, 2015 4:51 am Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie najlepsze efekty daje wybielanie u stomatologa, warto więcej za nie zapłacić. Pasty niestety nie pomagają... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
katwalczak
|
Wysłany: Wto Mar 03, 2015 3:43 pm Temat postu: |
|
|
Pasty nie pomagają, dobre efekty dają paski wybielające, słyszałam też wiele dobrego na temat białej perły. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
olga123
|
Wysłany: Czw Mar 05, 2015 9:24 am Temat postu: |
|
|
domi7 napisał: | Zdecydowanie najlepsze efekty daje wybielanie u stomatologa, warto więcej za nie zapłacić. Pasty niestety nie pomagają... |
Potwierdzam lepiej to zrobić u stomatologa, zapłacić trochę więcej ale mieć pewność efektów |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|