Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nałóg

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Nałogi
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Nie Mar 08, 2009 3:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

można.
i wiem, że bardzo ciężko z tego wyjść. ale wiem też że jest to możliwe.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kawuszczyn
Zbanowany

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Mar 08, 2009 3:34 pm    Temat postu: Re: Nałóg Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

helloween napisał:
Czym jest nałóg?? bo jak czyms bez czego nie mozna sie obejsc to ja jestem uzależniony od muzyki:P nie moge sie obejść żeby sobuie czegos nie przesłuchaćRazz

To zależy czego się słucha . . . to tak samo jak destrukcyjna wiedza i nowe technologie w rękach "szarej masy".
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Mar 08, 2009 6:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nalog to rzecz lub czynnosc ktora uzaleznia ...
uzaleznienia - czyli potrzeby silniejsze od naszej wlasnej woli moga byc psychiczne i fizyczne.
Ja jestem osoba ktora latwo sie uzaleznia.
Jesli to nie grozi naszemu zyciu ani nie powoduje zadnego zlego wplywu na innych to nie jest to zle.

Ja napewno jestem uzalezniona od czekolady - ale walcze z tym
i jestem uzalezniona od jedzenia i spania.
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Nie Mar 08, 2009 6:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jestem uzależniona od papierosów, internetu, mp3, herbaty, pierogów ruskich i soku malinowego mojej (mam nadzieje) przyszlej tesciowej.
kocham wszystkie nałogi, oprócz internetu, bo zabiera za duzo czasu i papierosów, ale z dnia na dzień coraz bardziej dojrzewam do decyzji żeby rzucić :/
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Nałogi Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2