Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Narośl na czubku głowy:(

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dermatologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Peper101

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lis 19, 2007 9:09 pm    Temat postu: Narośl na czubku głowy:( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam taki problem że na czubku głowy tam gdzie dzieci mają ciemiączko od jakiegoś roku mam małego guzka, może to narośl, jest to twarde nie porusza się, raczej nie rośnie.To że jest na czubku głowy to wydaje mi się że jest większe niż jest w rzeczywiści.Może ma średnice 1 cm.
Zrobiło mi się to w momencie gdy dostałem właśnie w to miejsce z pięści.
Sądziłem że to w końcu zejdzie ale nie chce.Głowa mnie nie boli ,praktycznie w ogóle mi to nie przeszkadza ale jednak jest pewien dyskomfort i obawa.Wiecie co to może być??
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Lis 19, 2007 11:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jakiś kolor czy jest to głębiej pod skórą?
Powrót do góry
Peper101

PostWysłany: Wto Lis 20, 2007 12:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pod skórą.Po za tym z kolorem ciężko bo jest to przykryte włosami.
To ma średnice około 1 cm ale na grubość to jest może z 4 mm.
Nie wiem czy można nazwać że jest to pod skórką , jak staram się to macać to wygląda jak by było zespojone z resztą głowy.
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Lis 20, 2007 1:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może to zrost po uderzeniu?
Peper101

PostWysłany: Wto Lis 20, 2007 10:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm nie mam pojęcia a co do lekarza ogólnie nie lubie chodzić.Po za tym nie wiem czy z taką rzeczą to mnie nie wyśmieje.Stwierdziłem że jak dostałem to powinno zejść i tak czekam i czekam a to nie schodzi.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dermatologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1