mam taki problem<kiedys juz go opisywalem ale sie troszke zmienil>
Teraz jest to uczucie jakby to co jest miedzy jadrem a penisem <nasieniowody??> bylo zwiekszone?? opuchniete?? cos takiego. Teraz jeszcze wyczuwam jakby taka grudke. nie wiem obecnie wyczuwam ja po czesci na nasieniowodach<??> i tak jakby na samej górze jadra
Powrót do góry
Jah
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Wto Cze 13, 2006 5:58 am Temat postu:
Mogą to być zmiany skórne ale też problemy.
Ejakulat z krwią miałeś/masz?
Powrót do góry
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
Wysłany: Wto Cze 13, 2006 9:18 pm Temat postu:
Wlasnie nie. Gdyby to byo to by byl problem duzy. Ale obecnie nie boli, nie swedzi ani nic takiego... po prostu mam wszystko powiekszone... I taka jakby kulke...
Powrót do góry
Jah
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Wto Cze 13, 2006 9:50 pm Temat postu:
Wiesz swego czasu też miałem taką jakby kulkę(średnicy około groszówki;]) - tylko że przyzwyczajony do moich zmian skórnych, wiedziałem że to kolejny wybryk mojej skóry. Nie panikowałem i samo zniknęło.
A to że masz powiększone to może Ci się wydawać. Nie szukaj dziury w całym.
Powrót do góry
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
Wysłany: Wto Cze 13, 2006 11:12 pm Temat postu:
POwiekszone jest na pewno .Sadze to po tym ze jedno jest slabo wyczuwalne a to z drugiej strony juz mocniej. Kulka?? wlasnie czasem znika pojawia sie sam juz nie wiem :/ moja jest naprawde mala ale dobrze wyczuwalna palcami. moze ma nawet srednice groszowki ale raczej mniejsza.
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Dolegliwości intymne
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1