Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nasieniowody ?? <chyba>

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pon Cze 12, 2006 10:16 pm    Temat postu: Nasieniowody ?? <chyba> Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam taki problem<kiedys juz go opisywalem ale sie troszke zmienil>
Teraz jest to uczucie jakby to co jest miedzy jadrem a penisem <nasieniowody??> bylo zwiekszone?? opuchniete?? cos takiego. Teraz jeszcze wyczuwam jakby taka grudke. nie wiem obecnie wyczuwam ja po czesci na nasieniowodach<??> i tak jakby na samej górze jadra
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Jah

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Cze 13, 2006 5:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mogą to być zmiany skórne ale też problemy.

Ejakulat z krwią miałeś/masz?
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Cze 13, 2006 9:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wlasnie nie. Gdyby to byo to by byl problem duzy. Ale obecnie nie boli, nie swedzi ani nic takiego... po prostu mam wszystko powiekszone... I taka jakby kulke...
Powrót do góry
Jah

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Cze 13, 2006 9:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiesz swego czasu też miałem taką jakby kulkę(średnicy około groszówki;]) - tylko że przyzwyczajony do moich zmian skórnych, wiedziałem że to kolejny wybryk mojej skóry. Nie panikowałem i samo zniknęło.

A to że masz powiększone to może Ci się wydawać. Nie szukaj dziury w całym.
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Cze 13, 2006 11:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

POwiekszone jest na pewno .Sadze to po tym ze jedno jest slabo wyczuwalne a to z drugiej strony juz mocniej. Kulka?? wlasnie czasem znika pojawia sie sam juz nie wiem :/ moja jest naprawde mala ale dobrze wyczuwalna palcami. moze ma nawet srednice groszowki ale raczej mniejsza.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1