Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 7:29 pm Temat postu: Naturalne metody powiększania biustu
Bardzo proszę o pomoc w tym temacie, ponieważ czytam inne fora i głowa boli jakie posty piszą niektóre użytkowniczki.
Pragnę powiększyć i ujędrnić sobie biust. Jestem przeciwna operacjom i tabletkom.
(Proszę przy odpowiedzi uwzględnić że biorę plastry Evra, żeby nic nie kolidowało)
co powiedzą Państwo o mieszance ziół: kozieradki, wierzbownicy, szyszce chmielu i wiesiołku??
Bardzo mi zależy na odpowiedzi. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
A co ma powiększanie biustu do antykoncepcji?? Pisz w odpowiednich działach. Zapoznaj się z REGULAMINEM Forum.
Przeniosłam do odpowiedniego działu / nowicjuszka
Powrót do góry
haber1990
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Wto Cze 15, 2010 2:11 pm Temat postu: ej..
nikt nie zechce mi pomóc? w takim razie wypróbuję na sobie i sama napiszę czy pomogło czy nie
Powrót do góry
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
Wysłany: Wto Cze 15, 2010 2:18 pm Temat postu:
Po prostu nikt nie ma zdania na ten temat. Ja z medycznego pkt widzenia powiem, że nie ma takich ziół które pomogą na powiększenie biustu. Mogą być co najwyżej takie które stymulują wydzielanie hormonów i przez to biust może się wydawać pełniejszy.
A do ujędrnienia najlepsze będą kremy i ćwiczenia. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą.
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1