Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Smarkaty
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sie 16, 2008 9:49 pm Temat postu: Nerwica lękowa i czas po porodzie |
|
|
Hej, mam nerwicę lękową i w związku z tym jestem zainteresowana szpitalami, które oferują po porodzie nieograniczone odwiedziny (boję sie, że dopadnie mnie wtedy jakiś lęk/depresja, a na to pomaga mi tylko obecność męża). Czytałam na razie o jednym, oczywiście sala pojedyncza z nieograniczonymi odwiedzinami była płatna. Moje pytanie jest takie: Czy ktoś zna szpital w Warszawie, w którym oferują 24godzinne odwiedziny (nawet płatne)? i drugie: Czy mając zaświadczenie od psychiatry odnośnie mojej choroby i trwającej terapii mogę liczyć na coś takiego jak 24godzinne odwiedziny w każdym szpitalu? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lady_a
|
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 3:43 pm Temat postu: |
|
|
Witaj, mam tę samą chorobę co Ty, ściślej mówiąc mam nerwicę lękowo - depresyjną. Wprawdzie nie jestem jeszcze w ciąży ale coraz częściej o tym myślę i dojrzewam do tego. Tylko właśnie boję się jak to będzie......Powiedz mi jak w ogóle znosisz ciążę, dopadają Cię ataki lęku, jak sobie radzisz?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
peiklo.83
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 7:35 pm Temat postu: |
|
|
Ja już jestem w ciąży więc chyba nie ucieknę |
|
Powrót do góry |
|
|
|
claudia4you
|
Wysłany: Wto Mar 03, 2009 3:49 pm Temat postu: |
|
|
u mnie nie stwierdxzono nerwicy
ale mam napady lęku
i jakieś czestoskurcze !
jak się denerwuje to jest okropni trzese sie i nie łapie oddechu jest hiperwentylacja
Boje się w tym stanie zajść w ciąże ale bardzo chce?
Co robić
Chodzę na terapie... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|