Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
angeldeejay
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 6:06 pm Temat postu: nie branioie tabletek antykoncepcyjnych |
|
|
Brałam regularnie tabletki, jednak od ok miesiaca przestałam brać najpierw zapomniałam potem urodziła sie we mnie chęć zajścia w ciąże, czy przez ten miesiac jak nie brałam tabletek mogłam zajść w ciaze? mam obrzmialy brzuch, jestem rozdrazniona, senna, i pare innych objawów, czy test teraz juz powinien wykazac czy jestem czy nie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 8:41 pm Temat postu: |
|
|
po odstawieniu chyba tak szybko nie zajdzie sie w ciaze ( przynajmniej w ciagu miesiaca),zalezy jeszcze jak długo brałas tabletki...
nie jestem pewna ale mysle ze to za wczesnie- chociaz moge sie mylic _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 11:47 pm Temat postu: |
|
|
ja uwazam,ze istnieje mozliwosc zajscia w ciaze zaraz po odstawieniu tabletek i to nawet spora,a w dodatku jest wieksze prawdopodobienstwo na ciaze mnoga,ale oczywiscie nie musi tak byc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 11:50 pm Temat postu: |
|
|
łupsss to ja przepraszam-ale pisałam ze moge sie mylic _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 12:18 am Temat postu: |
|
|
tak aga ma racje istnieje mozliwosc zajscia w ciaze odrazu po odstawieniu tabletek i moga to byc ciaze mnogie ale czasami bywa tak ze nie mozna zajsc w ciaze rozne sa przypadki... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 12:39 am Temat postu: |
|
|
Wszytko to zależy od hormonów!! jeżeli chcesz zajść w ciąże a brałaś tabletki powinnaś byc pod stałą kontrolą ginekologa, który powinien kontrolować regularnie poziom twoich hormonów. Bardzo często jest tak że :płodność: po odstawieniu pigułek wraca dopiero po paru miesiącach. Ale regóły nie ma.
A co do ciąży mnogiej, no cóż. Tabletki tylko teoretycznie zwiększają szanse na takowe ale po długotrwałym braniu tabletek o rególarnych porach nie ma możliwości zajścia w ciążę przez pierwszy miesiąc. _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|