Forum medyczne
-> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor
Wiadomość
arabella
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 6:15 pm Temat postu: nie chcę zajść w ciążę! seks bez zabezpieczenia,help!
potrzebuje fachowej porady! uprawialiśmy seks i pękła prezerwatywa, do ilu godzin można zażyć tabletki hormonalne typu: POSTINOR DUO i jakie inne polecacie? mam problemy z tarczycą i trochę mam zaburzoną gospodarkę hormonalną. help! czy mogę ich użyć?
Powrót do góry
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 10:42 pm Temat postu:
tabletki "po" działaja do 72h zalezy ile czasu minelo od stosunku...jestes pewna ze mialas wtedy owulacje? bo jesli dni niepłodne to nie ma po co "faszerowac" sie ta chemia.. . Inne "po" sa np. Escapelle. Jedne jak i drugie sa na recepte i wydaje je ginekolog. Jesli na ulotce nie ma przeciwskazan u osob z chora tarczyca to zapewne mozesz zarzyc. jednak poszłabym na Twoim miejscu do gina i sie zapytała o wszystko bo tak na własna reke to nie polecam _________________
Powrót do góry
pinezka Gość
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 12:37 pm Temat postu:
roniez uwazam jak Wind. I tak musisz isc do gina zeby obadal sytuacje przez rozmowe z Toba. I wtedy ci przepisze tabse "po". Powodzenia
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1