Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kasia-_-
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Paź 14, 2006 7:31 pm Temat postu: |
|
|
tak ja wiem że mnie krytykujecie szczeże mówiąc ja o sobie to samo myśle.Bardzo żałuje tego!ale czy to wogule możliwe że ja jestem w ciąży bo ja sobie wmawiam że nie.jedynie mnie ten guz przeraża ponieważjestw wielkości pomarańczy ale gdy leże moge go przesuwać.Błagam pomóżcie. :cry: |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Paź 14, 2006 7:46 pm Temat postu: |
|
|
proponuje jak najszybciej przejsc sie do lekarza ginekologa - może to byc coś poważnego - niekoniecznie ciąża.
I sądze ze nie powinnaś przesuwać tej gulki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kasia-_-
|
Wysłany: Sob Paź 14, 2006 7:59 pm Temat postu: |
|
|
ale kiedy mój lekarz dopiero będzie w listopadzie.a nie chce iść do jakiegoś obcego a zresztą u mnie w mieście są tacy lekarze że lepiej nie gadać a w szczegulności ginekolodzy.Raz dokturka mi powiedziała że ona mi nie pomoże że może mi tylko przedłużyć tabletki tak zareagowała na moją nie regularną miesiączke.Kompletnie nie wiem co sie ze mną dzieje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Sob Paź 14, 2006 8:01 pm Temat postu: |
|
|
a czy masz mozliwośc podjechania do innego miasta - to może byc dobre rozwiązanie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kasia-_-
|
Wysłany: Sob Paź 14, 2006 8:12 pm Temat postu: |
|
|
no własnie nie zabardzo.Choć jest duże prawdopodobieństwo że jestem w ciąży to ja mam przeczucie że nie!a w te testy zabardzo nie wieże bo czytałam jak dziewczyna miała taką samą sytułacje jak ja i okazało sie że nie jest w ciąży.mam nadzieje że ze mną będzie to samo. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Sob Paź 14, 2006 8:22 pm Temat postu: |
|
|
pamiętaj tylko ze złe wyniki na testach zdażają sie bardzo żadko - te testy doruwnują tym szpitalnym :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kasia-_-
|
Wysłany: Sob Paź 14, 2006 8:30 pm Temat postu: |
|
|
ale to dlaczego raz mi wyszło że nie jestem i to tego samego dnia kiedy wyszły mi pozytywnie!Nierozumiem tego :cry: |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Sob Paź 14, 2006 8:32 pm Temat postu: |
|
|
czasem testy sa wadliwe - zdarza sie.
Nie martw sie - wszystko bedzie dobrze.
najlepiej jak byś jeszcze raz powtórzyła test - to powinno rozwikłać zagadkę czy jesteś w ciązy czy nie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kasia-_-
|
Wysłany: Nie Paź 15, 2006 5:08 pm Temat postu: |
|
|
mam nadzieje że tak będzie!a testy bardzo sie boje powtórzyć.dzisiaj miałam jezrobić ale zabrakło mi odwagi.Może jednak poczekam do wizyty u lekarza!
a na temat testów to słyszałam że często sie mylą !dużo na ten temat wyczytałam w internecie! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 8:53 pm Temat postu: |
|
|
laska prosze cie nie usuwaj tej ciazy ani jak urodzisz nie oddawaj dziecka wyobraz sobie jak jestes dorosła i masz np 2 dzieci i nagle puka ci ktos do drzwi i mówi..... dzieki ze to zrobiłas....okazuje sie ze to twoje dziecko....i co wtedy zrobisz....nie bój sie tego co ty stworzyłas...to dziecko jest czescia ciebie...nie marnuj sobie i jemu zycia...bo pózniej nie ciebie to tylko bedzie bolało... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|