Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ktopytaniebładzi
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lis 12, 2014 8:12 pm Temat postu: Niedoczynność tarczycy a wysokie ciśnienie krwi |
|
|
Witam. Jestem chłopakiem, mam 18 lat i ważę 76 kg. Od 2-3 miesięcy nie czuje się najlepiej , od około miesiąca regularnie badam ciśnienie krwi i wynosi od 140 czasami do 160 na 90. Wydaje mi się,iż coś jest nie tak. Dodam,że przyjmuje codziennie rano tabletkę Euthyrox N75. Ciśnienie mi najczęsciej wzrasta pod wieczór lecz czuję też podwyzszone ciśnienie w ciagu dnia. Gdy np. leże czuję mocne bicie serca. Co to może oznaczać ? Proszę o szybką odpowiedź z góry dziękuję. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Macalsca
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Pon Lis 17, 2014 12:59 pm Temat postu: |
|
|
szczerze powiem, że trudno odpowiedzieć na to pytanie ;/ idź do lekarza... rzadko się słyszy o niedoczyności a wysokim ciśnieniu, częściej problemy występuje w przypadku nadczynności, chodzi mi o te zwiazane rzecz jasna z wysokim ciśnienie krwi. A próbowałeś to zbijać lampką czerwonego wina? to od lat sprawdzony sposób. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
antek521
|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2016 4:55 am Temat postu: |
|
|
Czasami też przez wzrost dzieją się takie rzeczy. Jesteś w wieku dojrzewania może to być z tym związane. Na pewno powinieneś iść się przebadać i to nie podlega dyskusji. W takich sprawach naprawdę najlepiej jest się udać do lekarza, żeby otrzymać jaką diagnozę, a nie jedynie przypuszczenia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ninhol
|
Wysłany: Czw Paź 05, 2017 3:37 pm Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
orgine45
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Karyn23
|
Wysłany: Pią Sty 26, 2018 2:41 pm Temat postu: |
|
|
Bardzo często tak się właśnie dzieje. Mało kto ma na to wpływ.
____
buziak.pl opinie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|