FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
stella
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 1:08 am Temat postu: Niedoczynnosc tarczycy-przyczyna problemow z seksem? |
|
|
Hej!Szukam wiadomosci na temat wplywu zapalenia tarczycy-"haschimoto"na zycie seksualne.Oto krotko moja storia:od 3 mies.ciazy-zaczerwienienie i bol org.plciowych.Opinia lekarza gin.:"to sie zdarza niektorym delikatnym kobietom w tym stanie".Urodzilam dziecko,dolegliwosci pozostaly,lekarz:"to sie zdarza-laktacja,burza hormonow".Przestalam karmic,problem jest nadal,lekarz:"po braku poprawy po zastosowaniu wielu masci wyglada mi to na WULWODYNIE.nie poznano motywow jej powstania,przepisze masc znieczulajaca bol z lidokaina i sugeruje wizyte u psychologa".Masc na niewiele sie zdala,bo choc mozna miec wspolzycie to po,jak minie dzialanie znieczulajace bol jest okropny.Psycholog stwierdzil,ze problem nie wpsychice,wiec szukalam na wlasna reke przyczyny.W tym czasie internista stwierdzil u mnie niedoczynnosc tarcz.,a endokrynolog dokladniej:chorobe haschimoto.Powiadomilam moja ginekolog a ona przyczyne moich dolegliwosci przypisala teraz haschimoto:"z biegiem kuracji powinno byc lepiej,tj mniej czerwono i mniej sucho".Lecze sie ale TAM poprawy nie widac...Od poczatku problemow mija przeszlo 1,5 roku.Jestem zalamana! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
stella
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Paź 07, 2006 11:05 pm Temat postu: |
|
|
nikt naprawde nic nie wie na temat tarczycy,nie jest wstanie nic doradzic?to moze chociaz jakies namiary na zrodla informacji..gdzie mozna cos znalezc nt wplywu chorob na seksualnosc? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|