Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Niedoczynnosc tarczycy-przyczyna problemow z seksem?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
stella

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Paź 06, 2006 1:08 am    Temat postu: Niedoczynnosc tarczycy-przyczyna problemow z seksem? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej!Szukam wiadomosci na temat wplywu zapalenia tarczycy-"haschimoto"na zycie seksualne.Oto krotko moja storia:od 3 mies.ciazy-zaczerwienienie i bol org.plciowych.Opinia lekarza gin.:"to sie zdarza niektorym delikatnym kobietom w tym stanie".Urodzilam dziecko,dolegliwosci pozostaly,lekarz:"to sie zdarza-laktacja,burza hormonow".Przestalam karmic,problem jest nadal,lekarz:"po braku poprawy po zastosowaniu wielu masci wyglada mi to na WULWODYNIE.nie poznano motywow jej powstania,przepisze masc znieczulajaca bol z lidokaina i sugeruje wizyte u psychologa".Masc na niewiele sie zdala,bo choc mozna miec wspolzycie to po,jak minie dzialanie znieczulajace bol jest okropny.Psycholog stwierdzil,ze problem nie wpsychice,wiec szukalam na wlasna reke przyczyny.W tym czasie internista stwierdzil u mnie niedoczynnosc tarcz.,a endokrynolog dokladniej:chorobe haschimoto.Powiadomilam moja ginekolog a ona przyczyne moich dolegliwosci przypisala teraz haschimoto:"z biegiem kuracji powinno byc lepiej,tj mniej czerwono i mniej sucho".Lecze sie ale TAM poprawy nie widac...Od poczatku problemow mija przeszlo 1,5 roku.Jestem zalamana!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
stella

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Paź 07, 2006 11:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nikt naprawde nic nie wie na temat tarczycy,nie jest wstanie nic doradzic?to moze chociaz jakies namiary na zrodla informacji..gdzie mozna cos znalezc nt wplywu chorob na seksualnosc?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1