Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Diva
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 22, 2012 9:52 am Temat postu: niedotlenienie czy to jest powód... |
|
|
witam wszystkich ktorzy tutaj zajrzeli.
na początek przeproszę jesli moj temat jest w nieodpowiednim miejscu ,ale przejrzalam forum i nie bardzo wiem gdzie moglabym to pytanie zadac.
przechodzac do rzeczy: od jakiegos czasu ,wraz z męzem /po smierci jego obojga rodziców/ jestesmy opiekunami jego siostry 33l. ktora urodzila sie z niedotlenieniem. przeczytalam wszystkie dokumenty medyczne jakie znalazlam na jej temat i wydaje mi sie, ze wiem czego sie po niej spodziewac, a czego oczekiwac nie moge.W z pomoca rodziców ma skonczoną zawodowkę ale jej zaradnosc jest na poziomie dziecka 10-12letniego.ale mam problem z ktorym nie wiem jak mam sobie radzic - otoz W.notorycznie klamie,niemal na kazdy temat. nigdy nie odpowie zgodnie z prawda tylko zawsze cos zmysli.czy takie zachowanie jest skutkiem niedotlenienia czy jest to zwykla cecha charakteru ktorej niepowinnismy tolerowac i probowac ją tego oduczyc? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Diva
|
Wysłany: Sro Paź 24, 2012 1:44 pm Temat postu: |
|
|
wow,co za pomocne forum,normalnie az... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
uhbnji
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2012 12:33 pm Temat postu: |
|
|
Ja bym na takich forach nie polegał lepiej iść do lekarza.
usuwam.
Gosia85 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
renii
|
Wysłany: Pią Maj 03, 2013 2:58 pm Temat postu: niedotlenienie |
|
|
Niedotlenienie może mieć powazne skutki; problemy z koncentracją, pamięcią, kojarzeniem faktów, a także objawy choroby psychicznej. Jednak w pani przypadku nie radziłabym się osób postronnych tylko udała do specjalisty-neurologa. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|