Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Niekontrolowane "bączki"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
foremka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lut 06, 2008 6:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez cos takiego mama akle mozna sie troche posmiac ale z drugioej strony troche zenujace
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Sro Lut 06, 2008 8:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja nie mam czegs takiego jak sie kocham albo nie przywiazuje do tego uwagi i nie wiem ze os takiego ma miejsce..nastepnym razem sprawdze Razz
Powrót do góry
ktosik_20xx

PostWysłany: Sro Lut 06, 2008 11:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no jest to troszke krepujace,no ale to nie jest nasza wina Smile tak sie juz dzieje,wiec trzeba sie z tym pogodzic i obrocac to w zarty. U mnie jak sie juz rozkrece z tymi <baczkami> to nie moge nad nimi zapanowac i wtedy wygrywam takie "miusicale",a gdy zaczynam sie smiac i chichotac,to wtedy jest totalny odjazd.

No ale najwazniejsze jest to ze moj facet wie ze to tak sie bierze samo z siebie Smile) go to nawet kreci i lubi gdy czasmi cos brzdaknie Smile
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Lut 11, 2008 12:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzis go mialam Smile tzn tego tzw "baczka" chcialo mi sie smiac strasznie .. Smile
Powrót do góry
karoli018

PostWysłany: Pon Lut 11, 2008 2:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

też tak mamy dość często, a szczegolnie gdy unosze biodra... Very Happy gdy wyjdzie taki pierdzioszek wybuchamy śmiechem i musimy zaczynac od nowa Smile jednakze dobrze, ze to tylko taki rodzaj pierdzenia... gorzej gdyby wzbogacony byl on o nute zapachowa Smile Very Happy
Powrót do góry
kotled

PostWysłany: Nie Lut 17, 2008 11:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehehe bardzo mi sie podoba jak to opisujecie tu jest przy czym zrywac boki Razz A na serio to mi sie to raz trafiło i mój partner tak na mnie popatrzył jakby nie wiedział co sie stało a może tego nei usłyszał bo w miare ciecho było Smile
Powrót do góry
limonka1984

PostWysłany: Wto Mar 04, 2008 2:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnie się to też czasami zdarza Embarassed ale jest to tylko powód do śmiechu - teraz....bo kiedyś nieźle się czerwieniłam z tego powodu....pozdrawiam was gorąco

----edited by emilka----
ponawiam prośbę o niepisanie wielkimi literami CAŁYCH postów
Powrót do góry
ktosik_20xx

PostWysłany: Wto Mar 18, 2008 9:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moj facet przyznal mi sie ostatniio ze na poczatku, gdy nie wiedzial jeszcze o takich "baczkach", to udawal ze niczego nie slyszy, bo nie chcial bym poczula sie glupio z tego powodu, ale w glebi ducha modlil sie zeby nic nie poczul <haha> No ale gdy powiedzialam mu co to takiego to odetchnoł z ulga
Powrót do góry
kochana09

PostWysłany: Pon Maj 05, 2008 9:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehehe....dla mnie jest to teraz śmieszne...ale na początku wcale nie było...gdy zdarzaly mi sie takie sytuacje udawalam ze nic sie nie stało ale z uplywem czasu jakos sie do tego przyzwyczaiłam...ale moj partner nic mi nigdy o tym nie wspominal, jedyne co kiedys powiedzial to ,,ty moj pierdzioszku'' hehe...
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Wto Maj 06, 2008 10:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja myslalam ze jestem sama z tym problemem, a tu patrzcie.
Czuje jak sie we mnie gromadzi powietrze i przeszkadza mi to straszliwie jak tam sie kreci ... bo wtedy mam takie miejsca jakby bez czucia ... no i jak sie napne to wszystko uchodzi z glosnym hukiem Razz
Mnie to wogole nie smieszylo ... raczej zenowalo ... ale ze mojemu facetowi nic co ludzkie nie jest obce, wiec jest lepiej. Nawet kiedys mi powiedzial zebym sie nie przejmowala bo jak powietrze przechodzi obok pindola to go laskocze Razz

O matko co za makabryczny temat hehe
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3