Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Niepokojące objawy!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sandrusia1989

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Lip 01, 2006 7:59 pm    Temat postu: Niepokojące objawy! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pewien problem otoz zauwazylam ze moja piers jest mniejsza od drugiej co to moze oznaczac??czy cos jest nie tak???jak to mozna wyleczyc??? Exclamation
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Lip 01, 2006 9:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zależy ile jest mniejsza. Jeżeli nieznacznie to nie czym sie martwić, ciało człowieka nie jest symetryczne. Tak samo jest z twarzą, ukłądem nosa, czy uszu, często ludzie mają że jedno ucho jest wyżej od drógiego.

To nic złego, piersi wcale nie muszą być idealnie takie same. Jeżeli to nieznaczne różnice to nic złego, po prostu taka jesteś Smile Nie trzeba sie niczym martwić, zakceptować to.

Faceci mają podobne problemy Wink lecz ci najczęściej z jądrami. Lewe jest przeważnie mniejsze od prawego Wink Oj już nie jeden (nie koniecznie młody) facet zaczoł sie zastanawiać co z nim gdy nagle zauważył że jego jądra różnią się.

Nie przejmuj sie tym że piersi są nie symetryczne, jedna lekko mniejsza od drógiej. Tak właściewie czy to tak ważne, przecież żaden meżczyzna który z tobą będzie tak blisko że bedźie mógł je podziwiać oraz dotykać nie będzie sie zastanawiał czy one są idealnie takie same czy też nie. Być może nawet przez pewien czas nie będzie wiedział o tym, nie zwróci uwagi wogóle.

Trzymaj sie i nie przejmuj Smile
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Nie Lip 02, 2006 9:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zawsze jedna piers jest mniejsza od drugiej bo po jednej stronie jest serce a po drugiej go nie ma Very Happy
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Nie Lip 02, 2006 10:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam ten sam problem co Ty, moja lewa pierś jest znacznie większa niż prawa. Nie przejmuję się, bo i po co? Smile Jest więcej problemów na świecie! Trzymaj sie!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1