Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sandrusia1989
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lip 01, 2006 7:59 pm Temat postu: Niepokojące objawy! |
|
|
Mam pewien problem otoz zauwazylam ze moja piers jest mniejsza od drugiej co to moze oznaczac??czy cos jest nie tak???jak to mozna wyleczyc??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Lip 01, 2006 9:39 pm Temat postu: |
|
|
Zależy ile jest mniejsza. Jeżeli nieznacznie to nie czym sie martwić, ciało człowieka nie jest symetryczne. Tak samo jest z twarzą, ukłądem nosa, czy uszu, często ludzie mają że jedno ucho jest wyżej od drógiego.
To nic złego, piersi wcale nie muszą być idealnie takie same. Jeżeli to nieznaczne różnice to nic złego, po prostu taka jesteś Nie trzeba sie niczym martwić, zakceptować to.
Faceci mają podobne problemy lecz ci najczęściej z jądrami. Lewe jest przeważnie mniejsze od prawego Oj już nie jeden (nie koniecznie młody) facet zaczoł sie zastanawiać co z nim gdy nagle zauważył że jego jądra różnią się.
Nie przejmuj sie tym że piersi są nie symetryczne, jedna lekko mniejsza od drógiej. Tak właściewie czy to tak ważne, przecież żaden meżczyzna który z tobą będzie tak blisko że bedźie mógł je podziwiać oraz dotykać nie będzie sie zastanawiał czy one są idealnie takie same czy też nie. Być może nawet przez pewien czas nie będzie wiedział o tym, nie zwróci uwagi wogóle.
Trzymaj sie i nie przejmuj |
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 9:39 am Temat postu: |
|
|
Zawsze jedna piers jest mniejsza od drugiej bo po jednej stronie jest serce a po drugiej go nie ma |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 10:15 pm Temat postu: |
|
|
Mam ten sam problem co Ty, moja lewa pierś jest znacznie większa niż prawa. Nie przejmuję się, bo i po co? Jest więcej problemów na świecie! Trzymaj sie! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|