Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Jarek-zaniepokojony Gość
|
Wysłany: Czw Sty 12, 2006 5:49 am Temat postu: Niepokojące wrzodziki na penisie! |
|
|
Witam! od jakiegoś czasu zauważyłem pojawiające sie na moim penisie wrzodki o średnicy 2-3mm i wysokości 2-3mm.Jestem strasznie zaniepokojony tym faktem!Wrzody nie są bolące,nie ropieją poprostu nie przeszkadzają ale są!Bardzo chciałbym wiedzieć co to takiego...Z jakich przyczyn mogło powstać i ewentualnie do jakiego lekarza się z "tym" zgłosić. Bardzo proszę o radę! Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Sty 12, 2006 1:59 pm Temat postu: |
|
|
naj prawdopodobniej to syfilis bez problemu idzie to wyleczyć - penicylina. Do wenerologa - choroby skórne cześci intymnych, poszukaj koło dermatologów. Często lekarze maja podwujną specializacje dermatolog-wenerolog. Zwykły dermatolog też może sie tym zajac bez problemu.
Do dermatologa czy też wenerologa nie trzeba skierowania. Idziesz zpisujesz sie na wizyte i idziesz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią Sty 13, 2006 1:05 am Temat postu: |
|
|
"podwujna" hahaha, widac ze z ciebie specjalista |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Sty 13, 2006 9:11 am Temat postu: |
|
|
Nie jestem lekarzem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jarek-zaniepokojony Gość
|
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 3:33 am Temat postu: |
|
|
Ok dziekuje bardzo za podpowiedz. Ale mam jeszcze jedno pytanie... Mianowicie w jaki sposób stosować penicyline lecząc te wrzodki...? Czy penicyline można dostaćraczej bez problemu... moze moje pytania wydają się banalne,ale pierwszy raz mam taki problem i bardzo chciałbym się go pozbyć. Z góry wielkie dzieki! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 10:38 am Temat postu: |
|
|
To są zastrzyki z penicyliny, ale nie słyszałem aby można je dostać bez recepty. Syfilis zawsze leczylo sie przez lekarza a nie domowyi sposobami. Zwłaszcza łącząc penicyline z brakiem lekarza. Takie połaczenie jest niebezpieczne.
To lekarz stwierdzi co to jest i jak to leczyć. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 3:50 pm Temat postu: |
|
|
Rozumiem,czyli pozostaje lekarz. Wydaje mi się,że z problemem w miejscu "intymnym" moge zgłosić sie do zwykłego dermatologa...mam racje? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 3:59 pm Temat postu: |
|
|
Tak |