Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nieporzadane włoski

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kacha

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Mar 08, 2006 11:48 pm    Temat postu: Nieporzadane włoski Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej, mam dość głupi problem, proszę pomóżcie, otóż wokół brodawek rosną mi włoski, niestety nie są one małe i niewidoczne tylko dość długie i czarne jak u mężczyzn. Byłam u lekarza by sprawdzić co mi jest, myślałam że może to coś z hormonami ale on tylko powiedział że mogę zbadać poziom hormonów ale właściwie to skoro mam tak od momentu dojrzewania to znaczy że mam taką urodę. Czy to możliwe że kobieta ma taką urodę? Jeśli tak to straszne, proszę pomóżcie, co mam z tym zrobić?
pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Netka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Mar 09, 2006 12:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na pewno przesadzasz i nie wszystkie włoski są długie i czarne Very Happy Może tylko kilka z nich Question Możesz spróbować delikatnie usunąć je pęsetą(uważaj żeby nie uszkodzić sutka).Odrosną wtedy słabsze i mniej widoczne.Pozdrawiam Very Happy

Ostatnio zmieniony przez Netka dnia Czw Mar 09, 2006 11:06 pm, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
elwira
Gość

PostWysłany: Czw Mar 09, 2006 3:23 pm    Temat postu: ja tez mam taki problem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale nie zalamuj sie,ja je po prostu gole przy goleniu pach czy nog,juz mi to weszlo w nawyk,a wyrywac raczej bym nie radzila,mozesz miec infekcje ale strasznie podraznic brodawke,pozdrawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1