Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anulekk87
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 8:32 pm Temat postu: nieregularne miesiączki i ciąża? |
|
|
jezu koszmar, mam nieregularne miesiaczki, ostatnia mialam niecale 3 miesiace temu a wspolzylam z chlopakiem 2miesiace temu i od tamtej pory sie nie pojawila, panicznie boje sie robic test bo obawiam sie wyniku, nie mam niby zadnych objawow tylko delikatny bol zoladka i troszke podbrzusza ale to dopiero dzis, czy to moze z nerwow?zabezpieczylismy sie ale juz sama nie wiem, mammentlik w glowie, pomozcie
---edit by karioka---
Zmieniłam tytuł postu na bardziej adekwatny.
---edit by Wind_Of_Hope---
prosze pisac max. 3 emotikony obok siebie.
prosze nie zakładac 2ch takich samych tematow. Jeden z nich usunełam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 9:35 pm Temat postu: |
|
|
anulekk87 jak masz nieregularne cykle to moze byc roznie..najwazniejsze zeby wytrysk nie nastapił w Tobie. Nie wiadomo kiedy masz dni płodne,tym samym owulacje. Moja rada- zapisz sie do gina i powiedz mu o wszystkim...to niedobrze ze srednio co 3-mce masz okres ;/. Pzdr. i nie boj sie zrobic testu- wg mnie ciazy nie ma ! masz jakies zaburzenia... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 9:50 pm Temat postu: |
|
|
Jeżeli się zabezpieczyliście, to raczej nie ma mowy o ciąży. Jaki to był rodzaj zabezpieczenia? _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anulekk87
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 10:01 pm Temat postu: czy to ciaza? |
|
|
rodzaj zabezpieczenia, preerwatywa.
ale w sumie po tym jednorazowym incydencie uprawialismy jeszce petting, tzn jakies 2 tyg pozniej, i dos zlo potem do wytrysku ale nie we mnie, tylko ze on mnie tak troche pocieraljak to nazwac czlonkiem, ale nie bylo wytrysku we mnie, przynajmniej mi tak mowil a ja tez nic nie poczulam. czytam te wszystkie informacje o objawach i wariuje, niby nie mam zadnych nudnosci ani wymiotow, nie bola mnie piersi, podwyzszonej temp.tez nie mam,tylko ten zoladek, ale to moze z nerwow bo ciagle o tym mysle. boje sie;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 10:12 pm Temat postu: |
|
|
moim zdaniem to nie ciaza ale np. zaburzenia hormonalne... idz do gina tak nie powinno byc zeby miesiaczki nie bylo tyle czasu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anulekk87
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 10:24 pm Temat postu: |
|
|
z tymi nieregularnymi u mnie to jest nieciekawie wlasnie, na poczatku w ogole bralam tabletki na wywolanie, bo mialam18lat a miesiaczki nie bylo, dostalam w koncu i mialam wtedy tak co 2/3 miesiace, potem mialam przerwe pol roku i potem znow mialam. od ponad pol rokumialam normalnie tzn tak co 28 do 32dni, i potym incydencie nie mam, tzn w lipcu po tym wszystkim w tym czasie gdy miala pojawic sie miesiaczka pojawila sie taka brazowa wydzielina i trwala kilka dni, to tak jakby zamiast miesiaczki to bylo no ale w sierpniu nic i teraz juz wrzesien i dalej nic:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 10:32 pm Temat postu: |
|
|
no to lec do gina i powiedz co i jak, to jedyne rozwiazanie bo my tutaj mozemy tylko gdybac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anulekk87
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 10:35 pm Temat postu: |
|
|
lece lece ale narazie nie moge, mam tyle spraw do zalatwienia pilnych, ja umre do tego czasu chyba z tegi stresu i nerwow. nie mam kurcze zadnych objawow tylko ten brzuch,jestem bardzo szczupla to moze dlatego tak mam z tymi miesiaczkami, ale teraz tonorm brzuch mi rosnie w oczach,mam jakies urojenia, czy co, kurcze
aha gdzies czytalam ze brazowa wydzielina moze byc oznakiem ciazy, a ja ja mialam:( czy to objaw ciazy, a moze to byc zamiast miesiaczki ta wydzielina?bo takie sluchy tezmnie doszly. stresuje sie Sad
----edit by emilka-----
jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" (prawy górny róg Twoich postów) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 11:18 pm Temat postu: |
|
|
no taka wydzielina pojawia sie w czasie ciazy ale nie musi tak byc, zreszta nie mas zinnych objawow a na pewno bys juz jakies miala |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anulekk87
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 11:22 pm Temat postu: |
|
|
ale ta wydzielina pojawia sie w ciazy co ile i jak,bo ja mialam kilka dni wtedy co powinnam miesiaczke miec i od tatego czasu mam wydzieline owszem ale taka normalna bialawa, przezroczysta, juz sama nie wiem, do ginekologa pojde, ale do tego czasu mnie uspokojcie choc troche bo nie wytrzymam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|