FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pawelu25
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 23, 2006 12:44 am Temat postu: nietypowy problem - proszę o pomoc!!! |
|
|
Witam wszystkich , odwiedzam to forum poraz pierwszy , ale mam ogromną nadzieje że znajdę tu odpowiedź na dreczące mnie pytania , związane z problemem z jakim się borykam.
Mianowicie zauwazyłem już bardzo dawno u siebie jeszcze w dziećiństwie pociag do osób olaleczonych , odczuwam podniecenie na myśl o kontaktach z osobami mającymi amputowane kończyny , zwłaszcza nogi , sam też chciałbym żeby zostały mi amputowane nogi lub jedna, praktyczne zawsze , całe zycie przewija się motyw amputacji , todyczy to tylko nóg obu lub jednej. Nie potrafię przestać o tym myśleć , nawet współżyjąć z moją żoną , zawsze wyobrażam sobie że albo ona albo ja mamy coś amputowane , tylko wtedy jest to dla mnie atrakcyjne, nie wiem czy znane jest to zjawisko , czy też tylko ta przypadłość dotyczy mojej osoby. Żona o niczym nie wie , poprostu boje się jej o tym powiedzieć, może znajdę tutaj odpowiedź na dręczące mnie pytanie...z góry dziękuję.
--------------edit by drapaka------------
Prosze zmienic temat na taki, który będzie odzwierciedlał zawartośc posta. Jeżeli temat nie zostanie zmieniony post zostanie zablokowany
Temat nie został zmieniony. Post został zablokowany |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Karolina86
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 23, 2006 7:30 am Temat postu: |
|
|
Radziłabym udać się do seksuologa..
Bo jeśli chodzi o mnie to pierwszy raz spotkałam się z takim przypadkiem.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Method99
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 23, 2006 1:13 pm Temat postu: |
|
|
uuu....jak dla mnie to jakies zboczenie jest poprostu....nie wiem...do lekarza idz z tym heh |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 23, 2006 1:40 pm Temat postu: |
|
|
hmm.... nigdy sie z takim czyms nie spotkalam... moim zdaniem to jakas dwiacja sexualna albo cos w tym stylu..radzilabym sie zglosic do seksuologa..moze on cos poradzi pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|