Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sro Maj 05, 2010 10:16 pm Temat postu: Nieznana narośl na odbycie
Witam, aż mi wstyd że zaczynam taki wątek, okolo poł roku temu po załatwieniu się na papierze toaletowym zaobserwowałem ślady krwi. Nie ukrywam przeraziłem sie ale po 3 dniach znikneły objawy calkowicie. W pozniejszym czasie co jakiś czas sie powtarzały. 3 dni temu przy odbycie zaobserowałem narośl wyglądająca tak jak by w środku niej znajdowała się krew. jest ona dość twarda. Sprawia mi ona pewien dyskomfort, czasem piecze, swędzi, i troche boli. Kupiłem w sklepie proktohemolan i stosuje go 2 x dziennie. Wstyd mi ale boje się iść do proktologa bo mam przeczucie ze to coś złego. Bardziej mi wstyd, że zrobiłem tej narośli zdjęcie. Proszę specjalistę o komentarz. Boje się że to moze być nowotwór.
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
Wysłany: Czw Maj 06, 2010 9:56 pm Temat postu:
wg mnie to hemoroid ... pownienes sie zgłosic do lekarza i to szybko bo mogłes to tylko zaleczyc a nie wyleczyc. tu potrzebna jest diagnoza specjalisty..
jesli pojawila sie krew tym bardziej wizyta jest konieczna..
ps- masz siedzacy tryb pracy? _________________
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Dolegliwości intymne
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1