Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
hardcoria
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Gru 04, 2011 9:18 pm Temat postu: |
|
|
Witam
własnie zaczynam 2 opakowanie novyette. W trakcie 7 dniowej przerwy kochałam sie z chłoapkiem, doszedł we mnie, rozpoczynając drugie opakowanie (przy drugiej tabletce) również się z nim kochałam z takim samym skutkiem. Mam pytanie, czy jest możliwość zajścia w ciążę ?
P.S. pytam kontrolnie i dla pewności, z górhy dziękuje za odpowiedź |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Gru 11, 2011 5:24 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli pierwszą tabletkę z pierwszego blistra przyjęłaś w pierwszym dniu cyklu (pierwszy dzień miesiączki) i nie zapomniałas żadnej tabletki, to nie ma powodów do obaw bo byłaś i jesteś w 100% zabezpieczona. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
hardcoria
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Gru 14, 2011 1:47 am Temat postu: |
|
|
Jeżeli wzięłam 5 dnia ? na ulotce jest napisane, ze od 2-5 dnia należy stosować dodatkowe zabezpieczenie. Jednak zrobiliśmy to po 3 tygodniach, wiec jakie jest ryzyko zajścia?
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Gru 18, 2011 4:13 am Temat postu: |
|
|
Nie jestem matematykiem żeby Ci tu prawdopodobieństwo wyliczać...
Teoretycznie jeśli wybrałaś całe opakowanie to powinnaś być zabezpieczona w pełni. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|