Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lenka29
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 2:25 pm Temat postu: nuda w sypialni |
|
|
Witajcie! Mam nie lada problem.Jestem mężatką od 12 lat.Przed ślubem miałam kilku partnerów.Do tej pory wszystko było ok,ale zaczynam się obawiać,że do naszej sypialni wkrada się nuda.Nie mam zbyt dużego doświadczenia jeśli chodzi o te sprawy i nie wiem co mogłabym zrobić aby temu zapobiec.Może ktoś mi podpowie jak udoskonalić sztukę kochania.Co zrobić aby seks satysfakconował nas oboje???? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 3:24 pm Temat postu: |
|
|
Wsumie to możesz robic wszystko na co oboje macie ochote. Wiele zależy od waszych temperamentów. Jednemu sie spodoba jak kobieta zacznie się dobierać do niego z nienacka w miejsu w którym mogą was nakryć inni. No a drógi będzie wolał ala romantico kolacyjke . Także to już zależy od ciebie co wybierzesz, bo wkońcu ty najlepiej znasz swojego męża. Napisz cosik więcej czy próbowaliście już uzywac jakiś gadzetów. Możesz zawsze kupic sobie jakiś struj np pielęgniarke czy podobny w internecie na aukcjach niedrogo dostaniesz. Mysle że jak go tak mile zaskoczysz to napewno niebędzie nudno Jest milion sposobów możesz też urzyć lodu albo bitej smietany lub czekolady. Napisz czego już próbowałaś a wtedy będziemy lepiej wiedzic co można by było jeszcze wymysleć. Tez słyszałam że na facetów działa takie coś. Jesteście w knajpie a ty mu naprzykład po cichu dajesz do zrozumienia że niemasz na sobie majtek i że masz na niego ochote. No ale jaki efekt tego niewiem bo nigdy nie próbowałam. Aaaa no i mozesz jeszcze mu jak jest np w pracy napisać smsa co byś z nim zrobiła jak by był przy tobie. No a jak przyjdzie do domu to to zrób napewno będzie zachwycony. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 7:49 pm Temat postu: |
|
|
a moze warto porozmawiac o tej "nudzie" ze swoim partnerem poprostu? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 10:30 pm Temat postu: |
|
|
a moze bys powiedziala czego probowaliscie a czego nie no i do czego moglabys sie ewentualnie posunac?? bo tak to nie wiem od czego zaczac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lenka29
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 8:07 am Temat postu: |
|
|
Witam was bardzo serdecznie Dziękuję za zainteresowanie poruszonym tematem i podsunięte pomysły.Niektóre mi się podobają i zamierzam je wprowadzić w czyn.Przyznam się,że nie próbowałam używać żadnych gadżetów z seks shopów.Natomiast spodobała mi się propozycja z kostką lodu i właśnie od tego zacznę. Jeśli chodzi o sprośne telefony czy wysyłanie smsów to nie wchodzi w grę,ponieważ mój mąż jest kierowcą i nie chciałabym go rozpraszać.Próbowaliśmy seksu w różnych miejscach naszego mieszkania (poza sypialnią),ale najwidoczniej to nie wystarcza.Zmiana pozycji w trakcie kochania-to też mamy przerobione.Mamy kilka ulubinych mniej lub więcej-ale to nie jest wystarczające by coś zmienić.Dużą przyjemność sprawia nam obojgu miłość francuska-a ostatnio jest jej nawet za dużo.Rozumiecie: nawet coś co się bardzo lubi- w nadmiarze może być nudne. Potrzebujemy jakiegoś urozmaicenia które sprawi,że na samo wspomnienie o tym zrobi się ciepło w bole brzucha.A może by tak zaciągnąć męża na zakupy i wciągnąć go do przymierzalni |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 12:01 pm Temat postu: |
|
|
Nawet podoba mi się wypowiedź Kini_18. Bardzo dobrze Ci doradziła.
12 lat to spory staż Możesz pokazać mężowi coś nowego na pewno będzie zachwycony.
Ale wprowadziłabym poprawkę np. do kupowania na internecie...
idź lepiej do sexshopu. Tam są mili i otwarci ludzie, oni Ci doradzą, możesz zawsze porozmawiać z nimi, wymienić opinie, powiedzieć co lubisz, co Twój mąż lubi... w internecie tego nie zrobisz - wyboru będziesz musiała dokonać sama, a co ważniejsze ----> na necie masz tylko tabelę rozmiarów a w sexshopie będziesz mogła obejrzeć produkt czy jakąkolwiek sexzabawkę.
A takie coś: "Jesteście w knajpie a ty mu naprzykład po cichu dajesz do zrozumienia że niemasz na sobie majtek i że masz na niego ochote."
kojarzy mi się z filmów a nie z realnego życia, bo normalna kobieta nie chodzi bez bielizny po mieście
Więc tego bym nie praktykowała.
Kinia podała tu kilka ciekawych pomysłów na pewno sobie coś wybierzesz
Możesz zacząć od kostek lodu, bitej śmietany czy stripteasu przy jakiejś fajnej, rytmicznej muzyczce w seksownej bieliźnie na którą oczywiście nie musisz od razu wydawać krocie.
Na razie zobacz w ogóle czy mu się to podoba.
A może narazie nie rozmawiaj z mężem o tym, tylko go zaskocz? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 10:11 pm Temat postu: |
|
|
Yalissea ja nawet niewiem skąd ja to wziełam z ta bielizną chyba z jakiejś gazety No a masz racje z tym sex shopem ale jednak niektórzy się wstydzą tam iść także jest jeszcze jakies alternatywne wyjście.
No a co do autorki skoro próbowaliście tylko w domu to spróbujcie jeszcze gdzieś poza domem. A w tej przymierzalni to fajnie tylko adrenalina pewnie ostro by skakała. No i zapomiałam jeszcze napisać fajne sa te żele z durx play rozgrzewające i potem lód na ciepłe ciało. Fajny efekt daje jaśli ktoś lubi tak _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 1:10 pm Temat postu: |
|
|
No właśnie, z jakiejś gazety... ludzie w gazetach piszą pierdoły a tak naprawdę nikt nie zastanowi się nad realizmem sprawy, ehhh.
No teraz poczekamy na wypowiedź autorki tematu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lenka29
|
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 2:16 pm Temat postu: |
|
|
Witam was Trochę mnie nie było bo.........realizowałam pierwszy pomysł.Mojemu mężowi tak się spodobała zabawa z lodem,że zużuliśmy cały pojemnik Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco i zachęcam do dalszej dyskusji
Ostatnio zmieniony przez lenka29 dnia Wto Cze 03, 2008 7:14 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lenka29
|
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 7:11 am Temat postu: |
|
|
Witam Was!!! Dlaczego tak nagle zamilkliście Mój problem nadal istnieje i chciałabym,żebyście mi choć trochę pomogli.Wiem,że go za mnie nie rozwiążecie,ale oczekuję waszych rad,waszego wsparcia.Liczę na was |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|